Visum Vietnam

Per persoon €39.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visa voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 39,95 - afhankelijk van het type reisdocument en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Vietnamese consulaat mailen wij u het officiële visum op werkdagen binnen 96. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

E visum voor Vietnam

Na verwerking mailen wij u de visum autorisatiebrief direct toe.

Visum aanvragen voor Vietnam

U heeft een reis naar Vietnam in het vooruitzicht. Dan droomt u van de overweldigende natuur, de sporen van de boeiende geschiedenis en de prachtige stranden. U denkt vast niet aan alle praktische zaken vooraf zoals het aanvragen van een visa. Geen zorgen, wij regelen de gehele aanvraag voor u. Binnen 5 minuten kunt u een aanvraag bij ons indienen. Geen bezoek aan de ambassade, geen tijdverlies. Wij vragen u enkel om 5 minuten de tijd te nemen om het online formulier in te vullen. U ontvangt vervolgens het  visum on arrival binnen drie werkdagen in uw mailbox.

 

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

  • Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands. U hoeft uw on arrival document niet meer in het Vietnamees (nagenoeg onmogelijk) aan te vragen.
  • De kosten voor uw aanvraag bedragen slechts €20,95 euro per persoon.
  • Betalen doet u met PayPal, iDEAL, creditcard of Mistercash/Bancontact.

 

 

Het aanvragen van een reisdocument is noodzakelijk

Voor Nederlanders is een visum verplicht om naar dit land te reizen. U kunt voor dit land echter geen regulier e-visum aanvragen, wel een “vietnam visum on arrival” met autorisatiebrief. Dat wil concreet zeggen dat u de documenten die u in Nederland aanvraagt, moet meenemen op uw reis. Na uw aanvraag ontvangt u alle documenten binnen 72 uur via de mail. Aan de daartoe bestemde balie op de luchthaven in Vietnam kunt u hiermee het visa verkrijgen. Naast de autorisatiebrief, moet u daarvoor ook twee recente pasfoto’s kunnen voorleggen. Daarbij is het niet meer mogelijk om de benodigde visa op de Vietnamese ambassade te verkrijgen.

 

 

De autorisatiebrief voor uw on arrival document

Een autorisatiebrief geeft u de toestemming om uw visa aan de daarvoor bestemde balie op de luchthaven van het land af te halen. We spreken daarom ook van een "vietnam visum on arrival". Wij vragen deze brief voor u aan. Deze brief is in het Vietnamees opgesteld. Op die manier weet men op de luchthaven meteen welk document u hen voorlegt. In principe kunt u een open en een gesloten autorisatiebrief aanvragen. Een open autorisatiebrief geeft meerdere personen toestemming om het visa op te halen, maar deze personen kunnen onbekenden zijn. Wij opteren steevast voor een open autorisatiebrief omdat dit een stuk goedkoper is dan de gesloten brief. Op die manier bespaart u dus kosten voor het aanvragen van een visum Vietnam.

 

 

Verschillende soorten Vietnam visa afhankelijk van uw reis

Voor dit land zijn er verschillende soorten visa on arrival. Eerst en vooral doet de duur van uw vakantie ertoe. U heeft namelijk de keuze tussen een visa voor 1 maand of 3 maanden. Vervolgens moet u aangeven of u een single entry of een multiple entry visum nodig heeft. Ook dat is eenvoudig te bepalen. Single entry betekent dat u slechts eenmaal binnen de gekozen periode het land binnen- en buiten kan. In het geval van een multiple entry kunt u meermaals in het land aankomen en het land weer verlaten. Stel dat u tijdens een rondreis in Azië enkele keren de Vietnamese grenzen oversteekt, dan is een multiple entry document ideaal. De prijzen van de verschillende visa verschillen. Hoe langer de geldigheid hoe duurder het reisdocument wordt.

Bij EvisumService betaalt u voor een single entry, slechts €20,95 euro inclusief de autorisatiebrief. Eenmaal aangekomen in Vietnamese luchthaven moet u nog een Stamping Fee betalen, in Amerikaanse dollars. Dat bedrag is afhankelijk van de wisselkoers.  

 

 

Visum aanvragen voor uw reisgezelschap

Via onze dienst kunt u meteen de visa aanvraag voor meerdere personen in orde brengen. We sturen de autorisatiebrieven voor elk lid van uw reisgezelschap naar één e‑mailadres. Denk er wel aan om de paspoortgegevens van elk persoon bij de hand te houden bij het invullen van de aanvraag. In 99% van de gevallen ontvangt u van ons een enkele Vietnam visa on arrival toestemming waar alle leden van uw reisgezelschap op staan.

 

 

Voorwaarden voor het visa on arrival

Een belangrijke voorwaarde die vervuld moet zijn om recht te hebben op een visa, is dat u moet aankomen in het land per vliegtuig. Ook moet uw paspoort – met minstens 1 lege pagina – nog minstens 6 maanden geldig zijn bij aankomst. De geldigheidsduur hangt natuurlijk af van het gekozen type visum (1 maand of 3 maanden). Op site van de Vietnamese consulaat vindt u eventueel meer informatie over de documenten. Wel is dit allemaal in het Engels of Vietnamees.

 

 

Klik hier om uw visa voor Vietnam aan te vragen

Ervaringen

  • Reeds na twee dagen ontving ik de visum autorisatiebrief in mijn mailbox. Ruim op tijd voor mijn vakantie.

    - Karin

  • Eenvoudig te betalen met iDeal. Een aanrader voor een ieder die net als ik geen creditcard heeft. 

    - Pieter

Vraag nu een online visa aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy