Visum Sri Lanka

Per persoon €139.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Sri Lanka aanvragen. De kosten van een ETA bedragen € 139,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Sri Lankaanse consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

ETA Sri Lanka

Na verwerking mailen wij u de visum autorisatiebrief direct toe.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Visum Sri Lanka

De combinatie van indrukwekkende natuur en koloniale stijl op een tropisch eiland klinkt erg aantrekkelijk, niet? De praktische voorbereiding daarentegen, lijkt u allicht minder fascinerend.

 

Wel, Evisum Service neemt alvast een deel van dat werk uit handen door uw visumaanvraag voor Sri Lanka te regelen. Het enige wat u hoeft te doen, is ons uw gegevens bezorgen via het online aanvraagformulier. Gewoon, helemaal digitaal van bij u thuis!

 

Wat houdt een visum voor Sri Lanka in?

Net zoals het Canadese visum, wordt een Sri Lankaans visum ETA genoemd. ETA staat voor Electronic Visum Authorization. Een visum voor Sri Lanka is 90 dagen geldig. Het visum geldt voor double entry. Dat wil zeggen dat u voor de vervaldatum van uw visum 2 maal het land binnen en "buiten" mag. Elke afzonderlijke reis mag maximum 30 dagen duren. Wilt u binnen de geldigheidsperiode van het ETA langer dan 30 dagen blijven, kunt u een verlenging vragen (tot 60 dagen). Daarvoor moet u zich begeven naar een immigratiekantoor in Sri Lanka zelf.

 

Een doorreisvisum is ook mogelijk. Dan moet u er wel rekening mee houden dat dit visum slechts 48 uur geldig is. Het is dan ook specifiek bedoeld voor mensen die op weg naar een ander land de grenzen van Sri Lanka moeten oversteken. Heeft u een cruise met een of twee dagen Sri Lanka? Dan heeft u dus ook een visum Sri Lanka nodig. Het toeristenvisum voor Sri Lanka mag trouwens niet gebruikt worden voor zakenreizen of langere reizen. Bezoekt u het eiland voor zaken, om er te werken of om er langer dan 90 dagen te verblijven, dan vereist dit een ander type visum. Die specifieke documenten kunnen wij u niet bezorgen. U moet dit immers persoonlijk aanvragen bij de Sri Lankaanse ambassade.

 

Hoe verloopt de e-visumaanvraag voor Sri Lanka?

We vragen u enkel om 5 minuten tijd te spenderen aan het online aanvraagformulier. Dat kan helemaal in het Nederlands. U hoeft uw hoofd dus niet te breken over vage Engelse termen en u kunt alles meteen in uw eigen taal schrijven. Dat is al een zorg minder voor u.

 

Na het afronden van het formulier aan de hand van uw paspoortgegevens, komt u op de betaalpagina. Hier kunt u kiezen met welke betaalmethode u graag werkt: creditcard, Paypal, iDEAL of Mistercash/Bancontact. Geen probleem dus als u geen creditcard heeft! Uw e-visumaanvraag voor Sri Lanka kost amper 139,95 euroMeteen na ontvangst van uw betaling behandelen we uw visumaanvraag. Het Sri Lankaanse consulaat wordt op de hoogte gebracht en ze bezorgen ons het visum binnen 3 dagen. U ontvangt het visum van ons via e-mail. Indien u liever de geprinte versie van ons ontvangt, kan dat natuurlijk ook. We sturen die per post naar u op, voor een kleine vergoeding.

 

Nog even de stappen op een rijtje:

Aanvraag e-visum Sri Lanka in 5 stappen

1.     U vult het online aanvraagformulier in.

2.     Betalen doet u via de betaalmethode die u het best past: PayPal, iDEAL, Mistercash/Bancontact of creditcard.

3.     We behandelen uw aanvraag meteen en bezorgen de info aan het Sri Lankaanse consulaat.

4.     Binnen 72 uur ontvangt u van ons het visum via mail.

5.     U drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Vereisten visum Sri Lanka

Het ETA, dat u in afgedrukte versie moet meenemen, wordt bij aankomst in Sri Lanka enkel aanvaard indien u een retour- of doorvlucht heeft geboekt. Ook wordt er gevraagd om aan te tonen dat u over voldoende geld beschikt om een verblijf in Sri Lanka te betalen. Vanzelfsprekend mag u zich niet in Sri Lanka bevinden op het moment van de visumaanvraag.

 

Voordelen visum aanvragen Sri Lanka

  • Geen taalbarrière bij Evisum Service. De aanvraag gebeurt volledig in het Nederlands.
  • U betaalt voor uw online aanvraag slechts 139,95 euro.
  • U bespaart tijd, want wij regelen uw aanvraag voor u. Zelf heeft u maar 5 minuten nodig om het gegevens door te geven.
  • De verwerking neemt erg weinig tijd in beslag. Na 3 dagen heeft u uw visum al!

 

 

 

 

Klik hier en vraag uw visum voor Sri Lanka aan

 

 

Ervaringen

  • Ik had gerekend op 3 dagen maar dezelfde had ik de ETA al binnen.

    - Peter

  • Op zaterdag besteld en zondag al in de mail. Bedankt!

    - Mariska

Vraag nu een online visum aan voor Sri Lanka. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Sri Lankaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy