Aanvraagformulier

Vul dit formulier in en vraag gemakkelijk snel online visum aan voor Sri Lanka. U kunt eenvoudig extra reizigers toevoegen door onderaan het formulier op de knop “Extra reiziger toevoegen” te klikken. Het visum voor Sri Lanka kunt u betalen met iDeal‚ PayPal of natuurlijk Mistercash/Bancontact.

Gaat het om een transit

Indien uw reis naar Sri Lanka een doorreis naar een ander land betreft heeft u ook een visum nodig. Gaat het om een transsit (doorreis) dan selecteert u “Ja”. Is uw reis naar Sri Lanka dan selecteert u “Nee”. Een transitvisum is maximaal geldig voor twee dagen.

Bestemming

U heeft aangegeven dat uw reis naar Sri Lanka een transit is naar een andere bestemming. Vul hieronder deze bestemming in. Ook dient u aan te geven hoelang u in Sri Lanka verblijft om deze transit mogelijk te maken. Dit mag maximaal twee dagen zijn.

Reiziger 1

Vul hieronder de gegevens van de eerste visumaanvrager in. Neem de informatie exact over zoals hij in uw paspoort vermeld staat.

Paspoort gegevens

Geef hieronder aan wat uw functietitel is van het beroep dat u uitoefent. Studenten geven dit aan door “Student”‚ werkzoekenden dienen “Unemployed” in te vullen.

Beroep en werkgever

Huidige functietitel

+

Extra reiziger toevoegen

Uw contactgegevens
Aanvraag controleren en algemene voorwaarden
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy