« Terug

Sri Lankaanse Ambassade en Het Nederlandse Consulaat

Reist u binnenkort naar Sri Lanka? Dan heeft u het eTA voor Sri Lanka aangevraagd via het Sri Lankaanse consulaat. De Nederlandse Ambassade heeft daar niets mee te maken. Toch kunt u bij een reis naar het land gebruik maken van de Nederlandse consulaire diensten ter plaatse.

 

Op deze pagina leest u meer over het Nederlandse ambassadekantoor in Sri Lanka. Zo leest u welke consulaire diensten er beschikbaar zijn en hoe en waar u de ambassade kunt vinden.

 

De ambassade van Sri Lanka

 

In Sri Lanka is niet alleen een Nederlandse ambassade te vinden: in Nederland is ook een Sri Lankaans consulaat te vinden. De ambassade van Sri Lanka in Nederland is gevestigd in Den Haag. U kunt het bezoeken op het volgende adres en bereiken met de volgende contactgegevens.

 

Adres: Jacob De Graefflaan 2, 2517 JM Den Haag.

Telefoonnummer: 070 – 365 59 10

E-mailadres: mission@srilankaembassy.nl

 

 

 

Voor zaken als visa kunt u daar terecht. Het e visum is overigens op Evisumservice.nl aan te vragen.

 

Nederlands consulaat in Sri Lanka

In bijna ieder land is een Nederlands ambassadekantoor te vinden. In Sri Lanka is dit ook het geval. U kunt naar de Nederlandse ambassade in Sri Lanka als u hulp nodig heeft, bijvoorbeeld omdat er iemand vermist is, omdat u naar het ziekenhuis moet of omdat u uw paspoort kwijt bent. Bij diefstal van al uw persoonlijke eigendommen kan het consulaat tijdelijke financiering verzorgen.

 

Bent u in Sri Lanka en heeft u hulp nodig van de Nederlandse consul, dan kunt u hen bezoeken op het volgende adres en bereiken met de volgende contactgegevens.

 

Adres: 25 Torrington Avenue, Colombo 07

Telefoonnummer: +94 11 25 10 200

E-mailadres: col@minbuza.nl

 

Let op: u kunt de Nederlandse ambassade alleen bezoeken als u van tevoren een afspraak maakt. De consul is van maandag tot en met donderdag geopend vanaf 08:30 uur tot 17:00 uur. Op vrijdag zijn de openingstijden van 08:30 – 14:00. Op vrijdag is de ambassade in Colombo geopend van 8:30 uur tot 14:00 uur.

 

Een afspraak kan worden gemaakt op de site van de Nederlandse overheid.

 

 

 

October 24, 2017
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy