Visum Cambodja

Per persoon €59.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Cambodja aanvragen. De kosten bedragen € 59,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Cambodjaanse consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

E visum Cambodja

Na verwerking mailen wij u de visa voor Cambodja direct toe.

Visum Cambodja

Inspirerend en spectaculair, zo beschrijven reizigers Cambodja weleens. Klaar om dit zelf te ervaren? Gelijk heeft u! Maar natuurlijk komt er wel heel wat kijken bij een reisvoorbereiding.

 

Nu, een deel van de praktische zaken, brengen wij wel in orde. Evisum Service vraagt voor u het visum Cambodja aan. U hoeft enkel even het online aanvraagformulier in te vullen. En dan kunt u zich weer verder verdiepen in de Cambodjaanse cultuur.

 

Een online visumaanvraag voor Cambodja, hoe werkt dat?

Allereerst neemt u uw internationaal paspoort bij de hand. Dat zal u nodig hebben om ons online aanvraagformulier in te vullen. De vragen zijn helemaal in het Nederlands opgesteld. Geen vragen in vreemde talen, die u moeilijk weet te beantwoorden. Via Evisum Service is het duidelijk en overzichtelijk weergegeven welke gegevens de ambassade precies nodig heeft.

 

Om de aanvraag af te ronden, uploadt u nog een recente pasfoto in kleur. Tot slot betaalt u 59,95 euro, ook gewoon digitaal via onze betaalpagina. De betaalmethode kiest u trouwens helemaal zelf. U heeft de keuze tussen creditcard, iDEAL, Paypal of Mistercash/Bancontact. Gaat u rechtstreeks naar de ambassade, dan kunt u enkel met creditcard betalen. Dit maakt het aanvragen van visa Cambodja wel heel eenvoudig. Zodra we uw aanvraag ontvangen, gaan we aan de slag. We verwerken de gegevens en brengen de Cambodjaanse ambassade op de hoogte. Zij reageren gewoonlijk binnen 3 dagen. Doe uw aanvraag wel minstens een week voor vertrek. Dat raden we u toch aan om zeker te zijn dat u het visum voor Cambodja op tijd in uw bezit heeft.

 

Zodra wij uw visum voor Cambodja binnen krijgen verzenden we het naar u via e-mail. Heeft u liever meteen een printversie, dan is dat geen enkel probleem. We sturen het visum op per post voor een kleine meerprijs.

 

We overlopen de stappen nog even:

Aanvraag e-visum in 6 stappen

1.     U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     U upload ons een recente kleurenpasfoto.

3.     De kosten (59,95 euro) betaalt u via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

4.     We behandelen uw aanvraag dezelfde dag nog en geven dit door aan de Cambodjaanse ambassade.

5.     Binnen 72 uur ziet u het visum verschijnen in uw mailbox.

6.     U drukt het visum tweemaal af en stapt op het vliegtuig naar Cambodja!

 

Voorwaarden visum Cambodja

Een visum voor Cambodja is steeds van het type single entry.  U mag het land dus maar eenmaal binnenkomen en verlaten. Het visum is 90 dagen geldig, vanaf afgiftedatum. Dat wil echter niet zeggen dat u ook 90 dagen in het land mag blijven. Het maximum aantal dagen dat u er effectief mag verblijven is 30 dagen. Wilt u er langer rondreizen, dan moet u zelf een verlenging aanvragen bij de Cambodjaanse ambassade. De pasfoto voor uw visum moet ook aan enkele voorwaarden voldoen. Het moet een officiële pasfoto zijn, die dus geschikt is voor paspoorten. Concreet betekent dit dat het gezicht minimum 70%, liefst 80% van de foto inneemt. U laat dus best een foto nemen door een professioneel fotograaf. Die weet exact wat de vereisten zijn voor een correcte pasfoto.

 

Op vakantie, zakenreis of doorreis?

Evisum Service vraagt voor u een visum voor toeristen aan, niet voor zaken. Gaat u dus werken in Cambodja, dan moet u zélf een werkvisum aanvragen bij de ambassade van Cambodja. Dat mogen wij namelijk niet voor u regelen. Ook nog belangrijk om weten: u kunt geen gebruik maken van het e-visum wanneer u op doorreis bent. Als u het land dus niet met het vliegtuig bereikt, dan heeft u een ander document nodig. Is dat het geval, dan moet u zelf vooraf contact opnemen met de Cambodjaanse ambassade. Zij kunnen u een geschikt document bezorgen. Daar kan Evisum Service u helaas niet mee helpen. U mag overigens met het e-visum het land wel verlaten via andere wegen dan de luchthavens. Stel dat u een rondreis door Azië maakt, dan is dit een belangrijk punt om rekening mee te houden.

 

Reizen naar Cambodja met uw e-visum

Het e-visum geldt voor diverse Cambodjaanse luchthavens: Poi Pet (Banteay Meanchey), Phnom Penh International Airport, Cham Yeam (Koh Kong), Bavet (Svay Rieng) of Siem Reap International Airport. Komt u niet via de lucht de grens over, dan moet u zelf contact opnemen met de ambassade. U heeft dan immers een ander document nodig.

 

Bij aankomst in Cambodja moet u uw visum in tweevoud bij zich hebben. Wanneer u het e‑visum via mail ontvangt, moet u dit dus tweemaal afdrukken. Let daarbij ook op de kwaliteit van de geprinte versie.

 

We sommen de voordelen van online aanvraag met Evisum Service nog even voor u op:

  • Uw aanvraagformulier is volledig in het Nederlands opgemaakt. Geen geknoei met moeilijke termen in vreemde talen dus.
  • U heeft verschillende betrouwbare betaalmethodes waar u uit kan kiezen: PayPal, iDEAL, Mistercash/Bancontact of creditcard.
  • U heeft amper 5 minuten tijd nodig om het aanvraagformulier in te vullen.

 

 

Klik hier en vraag uw visum voor Cambodja aan

 

 

 

Ervaringen

  • Geen creditcard en toch een visum kunnen kopen met iDeal dankzij Evisumservice.nl.

    - Demelza

  • Drie dagen voor vertrek heb ik mijn visum aangevraagd en 48 uur later kreeg ik hem al per post toegestuurd.

    - Yannick

Vraag nu een online visum aan voor Cambodja. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Cambodjaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy