U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Cambodja aanvragen. De kosten bedragen € 59,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Veelgestelde vragen

U heeft als u alleen op doorreis bent in Cambodja ook een visum nodig, deze kunt u eenvoudig bij ons aanvragen.

Via ons aanvraagformulier kunt u binnen 5 minuten een visum voor Cambodja aanvragen. Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands en kan vervolgens worden betaald met iDeal, PayPal en Mistercash. Na ontvangst van de betaling zetten wij uw aanvraag door naar de Cambodjaanse immigratiedienst. De verwerking aldaar kan tot 72 uur duren. Zodra wij de visa binnen hebben mailen wij die naar u toe.

 

Omdat de Cambodjaanse immigratiedienst tot 72 uur nodig kan hebben voor de verwerking adviseren wij u om ten minste 4 dagen voor vertrek de visa aan te vragen. Vraag hier een visum aan.

 

Nee, dit is niet mogelijk.

 

Nee, de gehele aanvraag kunt u bij ons online doen. Het is niet nodig het paspoort op te sturen dan wel te uploaden.

 

Het aanvragen van een visum kan binnen vijf minuten worden afgerond. Vervolgens kan het tot 72 uur duren voor de Cambodjaanse immigratiedienst het visum heeft uitgegeven. Zodra wij deze hebben ontvangen mailen wij u die toe.

 

Met het e visum wordt het visum voor Cambodja bedoeld wat volledig online aangevraagd kan worden. Er komen geen documenten meer aan te pas. Hier kunt u dat visum aanvragen. 

Een visum voor Cambodja is 90 dagen geldig na de uitgiftedatum. Echter, het visum geeft u slechts recht om voor 30 dagen in Cambodja te verblijven. Wilt u langer blijven, dan kunnen wij het visum niet voor uw verzorgen.

 

Het aanvragen van een visum kost € 59,95,-. Dit is inclusief eventuele bijkomende consulaire kosten.

 

Vraag nu een online visum aan voor Cambodja. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Cambodjaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy