U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel reisdocument voor Myanmar aanvragen. De kosten bedragen € 69,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard

Veelgestelde vragen

Ja, als u een transit heeft in Myanmar heeft u ook een visum nodig. Dit visum is maximaal 24 uur geldig.

 

U vraag een visum voor Myanmar eenvoudig aan via ons online aanvraagformulier. Dit formulier is geheel in het Nederlands. Wij doen vervolgens de rest.

 

Vraag het visum minimaal 4 werkdagen voor vertrek bij ons aan. Het Myanmarese consulaat kan er namelijk tot 72 uur over doen om de aanvraag af te handelen.

 

Nee, dit is niet mogelijk.

 

Nee, dit is niet nodig. Wel dient u een kleurenpasfoto te uploaden. Deze kunt u ook later naar ons mailen.

 

Het aanvragen van een visum op onze site duurt maximaal 5 minuten. Het Myanmarese consulaat heeft vervolgens tot maximaal drie werkdagen nodig om de visumaanvraag af te ronden.

 

Het e visum voor Myanmar is het visum dat u geheel online aan kunt vragen via Evisumservice.nl. Er komen geen documenten aan te pas.

 

Het toeristenvisum is 90 dagen geldig. Binnen die termijn kunt u maximaal 28 dagen in Myanmar reizen. Het zakenvisum is eveneens 90 dagen geldig waarbij u tot 70 dagen in het land kunt verblijven.

 

Het toeristenvisum kost € 69,95,- en het zakenvisum kost € 89,50,-. Dit is inclusief consulaire kosten. Vraag hier het visum voor Myanmar aan.

 

Wanneer u op vakantie of zakenreis naar Myanmar gaat heeft u een visum nodig om het land te mogen betreden. Een visum wordt uitgeven door het land waar u naartoe wilt reizen (Myanmar) en daarom dient de aanvraag bij het consulaat van Myanmar te gebeuren. Wij kunnen deze aanvraag voor u doen. Er zijn verschillende soorten visums voor Myanmar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een toeristenvisum, een zakenvisum of een werkvisum. Het is belangrijk dat u het juiste visum aanvraagt want aan elk visum zitten enkele voorwaarden verbonden met het aanvragen hiervan. Op Evisumservice.nl kunt u enkel het werkvisum niet aanvragen, deze kunt u aanvragen door contact op te nemen met de ambassade van Myanmar. Aan het aanvragen van een zakenvisum zitten een aantal vereisten: ten eerste moet u een uitnodigingsbrief hebben en een inschrijvingsbewijs bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast moet de zakenrelatie al minstens 6 maanden ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel van Myanmar. Voor het aanvragen van een toeristenvisum heeft u enkel een recente pasfoto en uw paspoort nodig. U paspoort dient nog wel minimaal 6 maanden geldig te zijn na aankomst in Myanmar. Beide visums zijn single entry visums, dat wil zeggen dat u eenmalig naar Myanmar af kunt reizen met het visum. 

Een visum is een bewijs dat u het land binnen mag en u dient dit formulier geprint mee te nemen. Vervolgens krijgt u een stempel in uw paspoort en mag u legaal in het land verblijven. Het is noodzakelijk dat u het visum op tijd aanvraagt, zonder visum komt u het land echt niet in. Het visum is ook gekoppeld aan een bepaald paspoort. U kunt niet het visum gebruiken met een ander paspoort, of een visum aanvragen met een ander paspoort waarmee u gaat reizen. 

Een visum is verplicht voor Myanmar als u niet de nationaliteit zelf heeft of een andere geldige manier om te reizen in Myanmar. Het aanvragen van het visum kunt u doen op Evisumservice.nl en kost u slechts enkele minuten. Voor een toeristenvisum dient u uw paspoort en een recente pasfoto bij de hand te houden.

U heeft een visum nodig als u op reis gaat naar Myanmar of overstapt in Myanmar. U dient het land ook met het vliegtuig te betreden op één van de internationale luchthavens. Dat zijn de lucht havens Nay Pyi Taw International Airport, Mandalay International Airport en Yangon International Airport. Vervolgens mag u maximaal 28 dagen achtereenvolgend in het land zijn. Het visum is 90 dagen geldig maar dit betekend niet dat u 90 dagen mag verblijven in Myanmar. U kunt het land ook niet opnieuw betreden met hetzelfde visum omdat alle visums een single entry type zijn. U dient de aanvraag voor het visum minimaal 72 uur van te voren te doen want zo lang kan het duren voordat de ambassade van Myanmar uw aanvraag goedkeurt. Echter wij raden u aan ongeveer 2 weken van te voren de aanvraag te doen zodat u nog voldoende tijd heeft om een alternatief te vinden indien er zich complicaties voordoen. 

Een visum is verplicht om het land te mogen betreden. Als u een Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft en geen ander geldig reisdocument dan bent u vereist een visum te regelen voordat u Myanmar in kan. 

U kunt uw visum online of bij de ambassade aanvragen. Het aanvragen bij de ambassade kan u veel tijd en moeite kosten aangezien u uw paspoort dan per post naar de ambassade moet sturen of zelf bij de ambassade langs moet. Ook zijn de kosten vaak hoger bij het aanvragen. Bij ons kunt u uw aanvraag binnen enkele minuten voltooien en verzekerd zijn van een geldig visum. Een toeristenvisum kost bij ons slechts €69,95 en een zakelijk visum €89,95. Daarnaast is het mogelijk om met veilige betaalmiddelen te betalen zoals iDeal en PayPal. 

De voorwaarden voor het aanvragen van een visum verschilt met het soort visum. U heeft in ieder geval een geldig paspoort nodig dat nog 6 maanden geldig is vanaf uw aankomst in Myanmar. Daarnaast heeft u ook een pasfoto nodig voor het aanvragen van uw visum. Vervolgens heeft u voor een zakelijk visum ook nog een uitnodigingbrief en een inschrijvingsbewijs nodig. Ook is het noodzakelijk dat u uw visum ruim op tijd aanvraagt. Minimaal 72 uur van te voren is vereist, omdat het zo lang kan duren voordat de ambassade van Myanmar uw aanvraag goedkeurt. Wij raden u aan ongeveer 2 weken van te voren uw visum aan te vragen, zo kunt u bij de ambassade navragen waarom uw visum niet wordt goedgekeurd mocht dit het geval zijn. Ook is het noodzakelijk dat u alle gegevens naar waarheid en nauwkeurig invult, alle gegevens van het visum moeten in overeenstemming zijn met de gegevens op uw paspoort.

Het aanvraagformulier voor een visum voor Myanmar is volledig in het Nederlands. Zo ontstaat er geen onduidelijkheid over wat u precies waar moet invullen en kunt u binnen enkele minuten uw visum aanvragen. 

U kunt met het aanvraagformulier 90 dagen lang het een visumstempel ophalen in Myanmar. Vervolgens mag u maximaal 28 dagen achtereenvolgend in Myanmar verblijven met dit visum. Uw visum is niet geldig voor of na de periode waarvoor u hem hebt opgegeven. U kunt eenmalig het land betreden met het desbetreffende visum, als u Myanmar vaker wilt betreden dient u een nieuw visum aan te vragen

Voor het aanvragen van het visum heeft u een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is en een lege pagina in dat paspoort voor het visum. Het is dus niet mogelijk om met een ID-kaart een visum aan te vragen.

Het aanvragen van uw visum is op Evisumservice.nl heel makkelijk. Het aanvraag formulier is volledig in het Nederlands en binnen enkele minuten is uw aanvraag klaar. Als u de volgende stappen volgt heeft u binnen een paar minuten uw visum aangevraagd:

Stap 1: vul uw aankomstdatum in. Dit is de datum u plant aan te komen in Myanmar. Let op, het is wel mogelijk om het visum later aan te vragen dan de aankomstdatum maar niet eerder.

Stap 2: vul uw persoonsgegevens in zodat wij u de aanvraag kunnen mailen of contact met u kunnen opnemen als er iets niet klopt.

Stap 3: vul informatie over uw reis in. U dient het vliegveld waar u zult landen in te vullen en het soort accommodatie waar u zult verblijven. Daarnaast is de naam en het adres van de accommodatie vereist.

Stap 4: Vervolgens selecteert u of u een zaken of toerisme visum wilt.

Stap 5: upload een recente pasfoto en vul verschillende gegevens in.

Stap 6: vul de vereiste paspoortgegevens in.

Stap 7: vul het beroep in dat u nu uitoefent.

Stap 8: beslis of u de aanvraag voor nog een reiziger wilt doen.

Stap 9: beslis of u uw visum ook per post wilt ontvangen en accepteer de algemene voorwaarden.

Stap 10: betaal veilig met een van onze betaalmethoden en uw aanvraag  is compleet!

Vraag nu een online visa aan voor Myanmar. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy