Visum Myanmar

Per persoon €69.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel reisdocument voor Myanmar aanvragen. De kosten bedragen € 69,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Myanmaarse consulaat mailen wij u het officieel reisdocument binnen 72 uur. Het aanvraagproces in een aantal simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Visum Myanmar

Na verwerking mailen wij u de reisdocumenten voor Birma direct toe.

Visum Myanmar Aanvragen

Sinds enkele jaren is het voormalige Birma weer toegankelijk voor toeristen. U komt er daardoor terecht in een authentiek Aziatisch land, dat amper Westerse invloeden heeft gekend. Het bezoeken waard! Ook voor dit fascinerende land heeft u echter een visum nodig. Een visa voor Myanmar, voor vanaf €69,95 euro, is via Evisum Service gelukkig snel geregeld. Neem enkele minuten de tijd om de aanvraag online in te vullen want meer tijd kost het niet. U doet bij ons, geheel in het Nederlands, de aanvraag en wij regelen de rest. Wij accepteren betalingen met iDeal, Paypal, MisterCash en een creditcard. Het enige wat u hoeft te doen is de vragenlijst invullen en wij regelen de rest. U ontvangt alle documenten binnen 72 uur na uw aanvraag!

 

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

  • Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands. Terwijl op het Myanmarese consulaat wordt u enkel in het Engels geholpen en is de aanvraag veel complexer.
  • U kunt een e visa Myanmar al aanvragen vanaf 69,95 euro per persoon.
  • Betalen doet u bij ons met PayPal, iDEAL, creditcard of Mistercash/Bancontact. Op het consulaat kunt u de kosten alleen met een creditcard voldoen.

 

 

Een visum Myanmar online aanvragen, zo zit het in elkaar.

Voor Birma kunt u een toeristen-, zaken- of werkvisum verkrijgen. Let dus goed op dat u het juiste visa aanvraagt. Bij ons kunt u terecht voor zowel een visa voor toeristen als een zakelijke visa. Voor een werkvisum moet u echter zelf contact opnemen met de ambassade van Myanmar. Deze kunnen wij helaas niet voor u regelen. Elke aanvraag voor een visum voor Myanmar vereist specifieke documenten. Voor een zakelijk document moet u bijvoorbeeld een uitnodigingsbrief en een inschrijvingsbewijs in de Kamer van Koophandel (Chamber of Commerce) van uw zakenrelatie voorleggen. Bovendien moet die zakenrelatie al minstens 6 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel van Myanmar.

 

 

Zo vraagt u een online visa voor Birma aan.

Het enige wat u hoeft te doen, is het online aanvraagformulier invullen en de gevraagde documenten uploaden. Welke documenten, dat hangt af van het soort evisa dat u nodig heeft. In elk geval hebben wij een recente pasfoto nodig. Dit houdt in dat deze foto minder 3 maanden geleden is gemaakt, in kleur is en waarop minstens 80% van de foto uw gezicht betreft. Heeft u de benodigde documenten niet direct bij de hand?  Geen probleem, u kunt ze later alsnog naar ons mailen. Zodra wij alle documenten hebben ontvangen vragen wij uw visa voor Birma direct aan. 

 

Het formulier is bij ons volledig in het Nederlands opgesteld. Geen geworstel met vreemde Engelse termen dus! Na het online aanvragen van een visa krijgt u de mogelijkheid alle opgegeven informatie nog eens te controleren. Wij raden u aan om dit te doen omdat er bij fouten in de aanvraagprocedure problemen kunnen onstaan. Als alles klopt wordt u gevraagd om de kosten online te voldoen. Een toeristenvisa kost 69,95 euro, een zakenvisum 89,85 euro. Voor de betaling heeft u de keuze uit creditcard, Paypal, iDEAL of Mistercash/Bancontact. Dus ook als u niet over een creditcard beschikt, kunt u via ons gemakkelijk een visum Myanmar aanvragen!

 

 

Na ontvangst van uw online visumaanvraag nemen wij alles in behandeling. Na controle van alle gegevens dienen wij de aanvraag in bij het Myanmarees consulaat. Zij verwerken uw aanvraag binnen 3 dagen. In de meeste gevallen ontvangt u de visa al binnen 24 uur. Zodra wij de bevestiging krijgen, sturen we u alle documenten toe via e-mail. Bovendien kunnen we u een print toesturen per post. Daar vragen we slechts een kleine meerprijs voor. Zo, u kunt zonder zorgen op reis vertrekken!

 

 

Geldigheid van uw evisum Myanmar

Zowel het toeristen als het zakenvisa is van het type single entry. Dit wil zegen dat het alleen geldig is om het land eenmaal in te reizen. Elk reisdocument is 90 dagen geldig, maar dit betreft enkel de periode waarin u naar dit land mag reizen. U mag dus niet meer dan 90 achtereenvolgende dagen in het land blijven met één van deze reisdocumenten. Als toerist mag u binnen deze 90 dagen, slechts 28 dagen blijven. Met een zakenvisum is het toegestaan om 70 dagen te reizen. Beide visa gelden voor aankomst op de volgende luchthavens: Nay Pyi Taw International Airport, Mandalay International Airport en Yangon International Airport.

Tevens gelden deze regels ook als u van Thailand naar Myanmar reist. Dus als u een doorreis maakt van Bangkok naar Myanmar, vraag dan op tijd een online visa aan via ons! Zo hoeft u ook niet meer naar de ambassade Myanmar in Bangkok te gaan.

Let wel op dat uw evisa niet geldig zal zijn indien u het land binnen reist per boot. Vraag hiervoor aan uw reisgids voor een ‘’visa on arrival’’.

 

 

Vereisten voor een visa Myanmar

De Myanmarese overheid hanteert strikte regels: uw pasfoto moet recent zijn en het gezicht moet minstens 80% van de foto innemen. Ook moet uw reisdocumenten met inkt van goede kwaliteit afgedrukt zijn. Als de geprinte versie niet duidelijk genoeg is, wordt het mogelijk niet geaccepteerd op de luchthaven. Om op safe te spelen, kunt u ervoor kiezen het visa door ons af te laten drukken! Om zeker te zijn dat u op tijd over het reisdocument beschikt, raden we u aan om de online aanvraag uiterlijk een week voor vertrek bij ons in te dienen. In uitzonderlijke gevallen duurt de aanvraag langer dan gepland in verband met bijvoorbeeld feestdagen in Birma. Bent u een op tijd dan weet u zeker dat u op tijd de reisdocumenten heeft.

Daarnaast ben je als toerist verplicht om te overnachten in geregistreerde hotels en andere verblijf accommodaties. Op de website van de ambassade vindt u deze vereisten terug. Alleen is dit allemaal wel in het Engels.

 

 

We vatten het nog even voor u samen:

1.         U vult het online aanvraagformulier in, volledig in het Nederlands.

2.         U upload een recente pasfoto in kleur waarbij uw gezicht minstens 80% van de foto beslaat.

3.         De kosten (toeristenvisum: 69,95 euro, zakenvisum: 89,85 euro) betaalt u met PayPal, iDEAL, creditcard, Bancontact of Mistercash.

4.         We vragen uw benodigde docuementen direct aan bij het betreffende consulaat.

5.         Zij verwerken uw aanvraag binnen 72 uur. U ontvangt van ons het officiële reisdocument via e‑mail.

6.         U drukt alle papieren voor Birma af en neemt het mee op reis!

 

 

Klik hier en vraag uw visum voor Myanmar aan

Ervaringen

  • Zelf had ik een fout in de vervaldatum van mijn paspoort over het hoofd gezien. De mensen van evisumservice.nl niet. Nogmaals bedankt.

    - Johan

  • Vijf dagen voor vetrek nog snel een visum aangevraagd. Een dag later kreeg ik hem al toegemaild. 

    - Maaike

Vraag nu een online visa aan voor Myanmar. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy