U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Kenia aanvragen. De kosten bedragen v.a € 69,95,- per visum welke kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Veelgestelde vragen

Ja, ook voor een transit heeft u een visum voor Kenia nodig.

 

Via ons Nederlandse aanvraagformulier vraagt u binnen 5 minuten een visum voor Kenia aan. Voor Kenia is het noodzakelijk om zowel een kleurenscan van uw pasfoto en paspoort te uploaden evenals een bewijs van uw reis naar Kenia (hotelboeking, vlucht, reisbescheiden). Indien u deze niet bij de hand heeft kunt u die later naar ons mailen. Vraag hier een visum voor Kenia aan.

 

 

Wij raden u aan minimaal 72 uur van te voren uw visum aan te vragen zodat wij voldoende tijd hebben om uw visum aan te vragen. Daarnaast is het handig als u uw visum 2 weken van te voren aanvraagt zodat u nog tijd heeft een alternatief te vinden als uw visumaanvraag wordt afgewezen.

Nee, dit is niet mogelijk. U dien het visum voor aankomst in Kenia aan te vragen. Vraag hier uw visum aan.

 

Nee, dit is niet nodig. U kunt simpelweg een kleurenscan van uw paspoort uploaden of mailen. Wij regelen vervolgens de rest.

 

In de meeste gevallen sturen wij u het visum binnen 24 uur. In sommige gevallen heeft de Keniaanse immigratiedienst meer tijd nodig.

 

Een e visum voor Kenia is het officiële visum voor Kenia dat u op onze website aan kunt vragen. Het gehele aanvraagproces gaat online en is in het Nederlands. Er komt geen papierwerk aan te pas en u hoeft niet meer naar het Keniaanse consulaat.

 

Met een visum voor Kenia kunt u 90 dagen in het land blijven.

 

Een officieel visum voor Kenia kost bij ons € 69,95,-, dit is inclusief consulaire kosten.

 

Vraag nu online een visum voor Kenia aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Keniaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy