U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Australië aanvragen. De kosten bedragen v.a € 19,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Veelgestelde vragen

Indien u korter dan 72 uur in Australië blijft heeft u geen visum nodig. Voorwaarde is wel dat u met het vliegtuig bent aangekomen en kunt bewijzen dat u een retourvlucht heeft.

 

Via ons aanvraagformulier kunt u binnen 5 minuten een visum voor Australië aanvragen. Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands en kan vervolgens worden betaald met iDeal, PayPal en Mistercash. Na ontvangst van de betaling zetten wij uw aanvraag door naar de Australische immigratiedienst. De verwerking aldaar kan tot vijf werkdagen duren. Zodra wij de visa binnen hebben mailen wij die naar u toe.

 

Omdat de Australische immigratiedienst tot vijf werkdagen nodig kan hebben voor de verwerking adviseren wij u om ten minste 7 dagen voor vertrek de visa aan te vragen. Vraag hier een visum aan.

 

Nee, dit is niet mogelijk. U kunt op onze site het e visum voor Australië aanvragen. U dient voor aankomst een visum aan te vragen. Hier kunt u een visum voor Australië aanvragen.

 

Nee, dit is niet nodig.

 

Zodra je visum gereed is nemen we wij via email contact op.

 

Het eVisitor voor Australië is het visum dat u online aan kunt vragen via onze website. Er komen geen documenten aan te pas en de gehele aanvraag kan online worden gedaan.

 

Het visum is 12 maanden geldig. In die 12 maanden kunt u 90 dagen in Australië blijven. Het visum kan dan ook voor meerdere reizen worden gebruikt tot een maximum van 90 dagen.

 

 

Het visum kost € 19,95,-. Dit is inclusief consulaire kosten.

 

Vraag nu een online visum aan voor Australië. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Australische visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy