U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor India aanvragen. De kosten bedragen € 114,95,- per persoon en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Veelgestelde vragen

Een visum voor India kost € 89,95,-. Dit is inclusief consulaire kosten.

 

Met een visum voor India kunt u maximaal 30 dagen in India blijven. Wilt u langer het land bezoeken dan kunt u niet via onze site een visum aanvragen.

 

Een e visum voor India is het volledig online aan te vragen visum voor India. Het gaat hier om een officieel visum voor India.

 

Zodra uw visum is uitgegeven  door het Indiase consulaat mailen wij u die toe.

 

Nee, dit is niet nodig. U kunt eenvoudig een kleurenscan van uw paspoort uploaden. Eventueel kunt u deze scan ook later naar ons mailen.

 

Nee, dit is niet mogelijk.

U dient de aanvraag uiterlijk 4 werkdagen voor vertrek bij ons in te dienen.

Het gehele aanvraagformulier voor India kunt u online op onze website invullen. Daarbij is het voor India noodzakelijk om zowel een kleurenpasfoto als een scan van uw paspoort te uploaden. U kunt ze direct uploaden of ze later naar ons mailen op info@evisumservice.nl. Na ontvangst van alle documenten nemen wij de aanvraag direct in behandeling.

Wanneer je minder dan 72 uur in India verblijft kun je gebruik maken van een transitvisum. Het transitvisum aanvragen kan maximaal 10 werkdagen voor vertrek.

Vraag nu een online evisa aan voor India. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy