Over ons

Evisumservice.nl is dé plek voor het aanvragen van e visums. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn om een visumaanvraag in te dienen met alle papieren en bureaucratische rompslomp. Via onze site is het dan ook mogelijk om uw visum aanvraag volledig online te doen, zonder enige vorm van papierwerk. Wij bieden u de mogelijkheid om e visums aan te vragen voor Australië, Cambodja, Canada, China, India, Kenia, Myanmar, Nepal, Oeganda, Vietnam, Sri Lanka, Turkije  en de Verenigde Staten. Alle aanvraagformulieren zijn geheel in het Nederlands en kunnen worden voldaan middels iDeal, PayPal en met Mistercash/Bancontact. Wij proberen de visumaanvraag voor iedere reiziger zo eenvoudig mogelijk te maken en zo snel mogelijk af te handelen. U hoeft zich vervolgens alleen te richten op de daadwerkelijke reis.

 

Fenomenale service & Bereikbaarheid

Eenvoudig en snel uw visum aanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de hoogste service en een super-snelle afhandeling. Wij staan 7 dagen per week van s’ morgens vroeg tot s’ avonds laat voor u klaar. Stuurt u ons een e-mail? Dan krijgt u binnen 12 uur een reactie van ons. E-mailt u ons overdag? Dan reageren wij nog veel sneller. Al uw vragen worden bij ons serieus genomen en compleet beantwoord. Wilt u liever bellen? Geen probleem! Onze kracht ligt dus duidelijk bij communicatie en accurate behandeling. Contact opnemen? Klik hier! 

 

Missie 

Reizigers ontzorgen door de visum aanvraagprocedure snel en foutloos te verzorgen terwijl wij de reiziger goed op de hoogte houden van de status van de aanvraag. 

 

Visie

Evisumservice.nl streeft de hoogst mogelijke klantenservice, snelheid en communicatie na. Een fout in de aanvraag kan grote gevolgen hebben voor de reiziger, daarom doen wij er alles aan om de aanvraag kritisch te controleren. Wij ontzorgen reizigers en verkleinen de kans op problemen of afkeuring van het visum aanzienlijk doordat onze experts alle aanvragen handmatig controleren en indienen. Iedere reiziger die kiest voor Evisumservice kiest voor zekerheid en service.   

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Het visum is 30 dagen geldig vanaf het moment van binnenkomst in China. U ontvangt het officiële visum ongeveer 10 dagen voor vertrek thuis. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Ontvang de visa

Na ontvangst van de betaling vragen wij direct uw officiele visa aan.

Betalen

Betaal uw aanvraag met iDeal, MisterCash/ Bancontact en PayPal.

Aanvraagformulier

Binnen 5 minuten kunt u het aanvraagformulier van uw visum afronden.

Op Evisumservice.nl vraagt u in het Nederlands evisa aan voor verschillende landen. Anders dan de websites van de betreffende consulaten en immigratiediensten is bij ons het aanvraagformulier in het Nederlands. Betalen kan op deze website ook gewoon met iDeal, Mistercash/Bancontact en Paypal. U heeft bij ons dus geen creditcard nodig om een visum aan te vragen.

Wij nemen een visumaanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Voor sommige landen ontvangt u de visa binnen 24 uur. Afhankelijk van het betreffende land waar u een visum voor nodig heeft kan dit oplopen tot 5 werkdagen. Kijk bij het land van uw bestemming wat de exacte verwerkingstermijn is:

Visum India

Visum Vietnam

Visum Canada

Visum Myanmar

Visum Kenia

Visum Australië

Visum Cambodja

Visum Sri Lanka

ESTA USA

Visum Turkije

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy