Over ons

Evisumservice.nl is dé plek voor het aanvragen van e visums. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn om een visumaanvraag in te dienen met alle papieren en bureaucratische rompslomp. Via onze site is het dan ook mogelijk om uw visum aanvraag volledig online te doen, zonder enige vorm van papierwerk. Wij bieden u de mogelijkheid om e visums aan te vragen voor Australië, Cambodja, Canada, India, Kenia, Myanmar, Vietnam, Sri Lanka, Turkije  en de Verenigde Staten. Alle aanvraagformulieren zijn geheel in het Nederlands en kunnen worden voldaan middels iDeal, PayPal en met Mistercash/Bancontact. Wij proberen de visumaanvraag voor iedere reiziger zo eenvoudig mogelijk te maken en zo snel mogelijk af te handelen. U hoeft zich vervolgens alleen te richten op de daadwerkelijke reis.

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van het land en type visum krijgt u deze binnen 5 werkdagen toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Ontvang de visa

Na ontvangst van de betaling vragen wij direct uw officiele visa aan.

Betalen

Betaal uw aanvraag met iDeal, MisterCash/ Bancontact en PayPal.

Aanvraagformulier

Binnen 5 minuten kunt u het aanvraagformulier van uw visum afronden.

Op Evisumservice.nl vraagt u in het Nederlands evisa aan voor verschillende landen. Anders dan de websites van de betreffende consulaten en immigratiediensten is bij ons het aanvraagformulier in het Nederlands. Betalen kan op deze website ook gewoon met iDeal, Mistercash/Bancontact en Paypal. U heeft bij ons dus geen creditcard nodig om een visum aan te vragen.

Wij nemen een visumaanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Voor sommige landen ontvangt u de visa binnen 24 uur. Afhankelijk van het betreffende land waar u een visum voor nodig heeft kan dit oplopen tot 5 werkdagen. Kijk bij het land van uw bestemming wat de exacte verwerkingstermijn is:

Visum India

Visum Vietnam

Visum Canada

Visum Myanmar

Visum Kenia

Visum Australië

Visum Cambodja

Visum Sri Lanka

ESTA USA

Visum Turkije

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy