Visum Nepal

Per persoon €115.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Nepal aanvragen. De kosten bedragen v.a € 115,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Na ontvangst van uw documenten retourneren wij u binnen 48 uur de Nepalese visa. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

E visum voor Nepal

Na verwerking mailen wij u de de visa direct toe.

Visum Nepal

U heeft een reis naar Nepal in het vooruitzicht, u droomt van de overweldigende natuur, de sporen van de boeiende geschiedenis en de prachtige stranden. U bent het liefst zo min mogelijk bezig met de praktische zaken vooraf. Daarom zorgen wij met plezier voor uw aanvraag van visa voor Nepal, dat is een zorg minder voor u! Dit betekent geen tijdverlies, gezeur of een noodzakelijk bezoek aan de ambassade. Wij maken het u gemakkelijk. Wij vragen enkel een paar minuten van uw tijd om alle gegevens in orde te maken. Vervolgens vraagt Evisum Service uw visum aan bij het consulaat van Nepal en stuurt deze zo snel mogelijk naar u op. U hoeft op deze manier niet naar het Nepal consulaat Amsterdam en dat bespaart u veel tijd!

 

Is een visum voor Nepal noodzakelijk?

Het is voor Nederlanders verplicht om een visum te bezitten als u naar Nepal wilt reizen. U kunt het visum bij ons uw visum Nepal aanvragen en wij regelen dan bij het Nepals consulaat uw visum. Dit betekent dat u alle benodigde documenten naar ons op moet sturen en dat wij na ontvangst uw visum terugsturen binnen 24 uur. Het is voor u dus niet nodig om zelf het consulaat te bezoeken, wij doen dit voor u! Wij hebben enkel het aanvraagformulier ingevuld, een recente pasfoto en uw paspoort aangetekend nodig.

 

Hoe verloopt de online aanvraag?

Om een visum aan te vragen voor Nepal hebben we ten eerste uw persoonsgegevens nodig. U kunt dit formulier simpelweg in het Nederlands invullen, u kunt gewoon het formulier op onze website invullen. Bij Evisumservice.nl maken wij geen gebruik van Engelstalige vragenlijsten. Dit maakt het aanvragen van een Visum voor Nepal snel en eenvoudig.

 

Betalen kunt u doen met één van onze veilige betaalmethodes. Voor een visum voor Nepal heeft u niet per se een creditcard nodig, u kunt ook betalen met Paypal, Mistercash/bancontact of IDeal, wat u het beste uit komt! Na ontvangst van uw betaling en de benodigde gegevens maken wij uw visum direct in orde. In de meeste gevallen sturen wij uw visum binnen 24 uur naar u toe.

 

Een visum voor Nepal online aanvragen gaat in een aantal stappen:

1.       Vul het online aanvraagformulier in.

2.       Kies het soort visum dat u wilt, en betaal deze via een van onze betrouwbare betaalmethodes.

3.       Stuur een recente pasfoto en uw paspoort aangetekend naar ons op.

4.       Wij doen de aanvraag bij het consulaat en u krijgt het visum in uw paspoort gestempeld.

5.       Wij sturen u het visum binnen 24 uur op.

 

Voorwaarden aanvragen visum Nepal

Eer zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet doen als u een visum wilt aanvragen. Het is vereist dat uw paspoort nog 6 maanden geldig is als u Nepal verlaat. En u heeft een lege pagina in uw paspoort. Daarnaast moet u uw gegevens naar waarheid en nauwkeurig invullen. Ook moet u een recente pasfoto meesturen. Vervolgens moet u beslissen wat voor visum u wilt, u kunt namelijk kiezen voor een visum dat 15, 30 of 90 dagen geldig is.

 

Visum aanvragen voor uw reisgezelschap

Het is bij evisumservice.nl mogelijk om een aanvraag te doen voor meerdere personen. U dient voor iedereen het aanvraagformulier in te vullen en het paspoort met recente pasfoto op te sturen. Wij vragen dan voor iedereen het visum in één keer aan, dit kan u veel tijd en moeite kosten!

 

Voordelen online visumaanvraag Nepal 

·         Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands opgesteld. Dat is uitzonderlijk, want bij het Consulaat Nepal wordt u enkel in het Engels geholpen.

·         U betaalt slechts v.a 115,95 euro per persoon voor de online aanvraag voor Nepal .

·         Betaling is mogelijk met PayPal, iDEAL, credit card of Mistercash/Bancontact.

·         Een visum Nepal on arrival betekent voor u een aanzienlijke tijdbesparing. U hoeft de ambassade Nepal niet te bezoeken en krijgt meteen uw visum. Zo heeft u geen gezeur met uw visum aan de grens.

 

Visa Nepal

Er zijn verschillende visum die u kunt aanvragen voor Nepal. U bepaald welk visumaanvraag Nepal het beste voor u uitkomt. U ontvangt in elk geval een multiple entry visum, u kunt hiermee het land meerdere keren in de periode binnen komen. U kunt Nepal dus verlaten en daarna weer binnenkomen met hetzelfde visum, indien deze nog geldig is in deze periode. U kunt kiezen hoe lang u wilt dat uw visum Nepal geldig is.

 

Visum Nepal Prijs

15 dagen multiple entry visum

€ 115,95

30 dagen multiple entry visum

€ 134,95

90 dagen multiple entry visum

€ 197,95

 

Let op: het is ook noodzakelijk dat u uw paspoort aangetekend opstuurt, dit kost u €15 euro. Op deze manier bent u verzekerd dat uw paspoort veilig verzonden wordt en goed aankomt bij ons. Dit zijn alle Nepal visum kosten, u komt dus niet voor onverwachte andere kosten te staan, en kunt u van Amsterdam direct Nepal in!

 

Klik hier en vraag uw visum voor Nepal aan

 

 

 

 

Ervaringen

  • Twee dagen nadat ik de documenten had verzonden had ik de visa in de brievenbus.

    - Mats

  • Netjes en binnen 1 dag kreeg ik alles per aangetekende post op mijn werk bezorgd.

    - Frederik

Vraag nu een online visum aan voor Nepal . Na ontvangst van alle documenten sturen wij u binnen 48 uur alle officiële Nepal visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy