ESTA aanvragen

€39.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 39,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen ontvangt u de ESTA binnen 24 uur. Het aanvraagproces in een aantal simpele stappen:

ESTA USA

Na verwerking mailen wij u de ESTA documenten toe.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

ESTA aanvragen voor de USA

De muziekroute of de route 66? Een reis vol natuurpracht langs de Westkust of toch liever een citytrip naar New York? Leuk idee, maar u heeft er natuurlijk wel een visum voor de Verenigde Staten of een ESTA voor nodig. Geen nood, daar zorgt Evisum Service met plezier voor. En nog snel ook! U heeft amper 5 minuten nodig voor de aanvraag van een visum voor de USA. Van daar nemen wij het van u over!

 

Voordelen online aanvraag met Evisum Service

 • Uw aanvraag via Evisum Service gebeurt volledig in het Nederlands.
 • U kiest zelf hoe u betaalt, met PayPal, iDEAL, Mistercash/Bancontact of creditcard.
 • De online aanvraag kost u slechts 39,95 euro, inclusief de verwerkingskosten van het consulaat.

 

Het Esta voor de Verenigde Staten

ESTA is de afkorting voor de lange term Electronic System for Travel Organization (elektronisch systeem voor reistoestemming). Iedereen die geen inwoner is van de VS heeft dit visum nodig om ernaartoe te reizen. Dit reisdocument is 2 jaar geldig en u mag er gedurende die tijd zoveel gebruik van maken als u wilt. Dit visa wordt aanvaard op alle luchthavens van de Verenigde Staten. Via onze site kunt u dus een e visum voor USA aanvragen.

 

Uw online aanvraag verloopt als volgt

De eerste stap is de enige waarvoor we even uw tijd vragen: het online aanvraagformulier invullen. Dit duurt maar een paar minuten! We hebben het ESTA-formulier in het Nederlands opgesteld. Dat is heel wat handiger dan op de Amerikaanse ambassade zelf, waar u enkel in het Engels wordt geholpen. 

 

Om dit document aan te vragen hoeft u geen paspoort of foto te uploaden. Het invullen van uw gegevens in het aanvraagformulier is voldoende. U rekent vervolgens de aanvraag online af, met één van onze betrouwbare betaalmethodes. Heeft u geen creditcard? Geen probleem, want bij ons  kunt u evengoed betalen via Paypal, iDEAL of Mistercash/Bancontact.

 

Daarna nemen we het van u over! Na uw betaling gaan we meteen aan de slag. We nemen voor u contact op met de Amerikaanse ambassade en vragen hen uw visum te bevestigen. Meestal reageren zij erg snel. Toch vragen we u om uiterlijk 4 dagen voor vertrek uw aanvraag in te dienen. Enkel op die manier kunnen we u verzekeren dat uw reisdocument voor USA op tijd in orde is.

 

Wij bezorgen u uw officieel USA visum via e-mail. Op de Amerikaanse douane toont u een kleurenprint, in goede kwaliteit van dit document. Vindt u het gemakkelijker om dit rechtstreeks van ons te ontvangen? We drukken het visa graag voor u af en sturen het u per post toe, voor een kleine meerprijs. Houd er in dat geval wel rekening mee dat uw visum u – in het slechtste geval – enkele dagen later bereikt.

 

Dus, laten we de stappen nog even overlopen:

Het ESTA aanvragen in 4 stappen

 1. U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.
 2. U betaalt 39,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.
 3. We behandelen uw aanvraag binnen 24 uur en bezorgen de formulieren aan de Amerikaanse ambassade.
 4. U neemt een print in kleur van uw  ESTA mee op reis!

 

Wat zijn de voorwaarden van het visum voor USA?

 

Let op, als de gegevens op uw e visa in tussentijd veranderd zijn, dan is het niet langer geldig. Stel dat u in die 2 jaar bijvoorbeeld getrouwd bent of een andere job heeft gevonden, dan moet u opnieuw een ESTA aanvragen. Ook indien uw paspoort in die periode verlopen en vernieuwd is, heeft u een nieuw reisdocument nodig. Op de site van de Amerikaanse ambassade vindt u meer informatie in het Engels.

 

Hoelang duurt de aanvraag?

Uw online aanvraag neemt slechts 5 minuten van uw tijd in beslag. Meteen na ontvangst van het ingevulde formulier, behandelen we uw aanvraag. Gewoonlijk bevestigt de Amerikaanse ambassade de aanvraag erg snel. Om uw visum voor de USA zeker op tijd te hebben, raden we u aan om uiterlijk 4 dagen vóór vertrek uw online aanvraag in te dienen.

 

Wat is het ESTA formulier

Het ESTA formulier dient ingevuld te worden om in aanmerking te komen voor een ESTA verklaring, het elektronische aanvraagsysteem voor reistoestemming naar de VS. Het is alleen te gebruiken door burgers van zogenaamde Waiver landen, landen die deelnemen aan de ESTA overeenkomst met de VS.

 

Wilt u direct het ESTA formulier invullen? Via bovenstaande button kunt u binnen 5 minuten het formulier invullen. Bij E Visum Service is dit formulier geheel in het Nederlands. Ook kan de verklaring worden betaald middels iDeal, Mistercash/Bancontact of PayPal. Wilt u meer weten over de ESTA verklaring (waiver) lees dan hieronder verder.

 

ESTA Formulier Aanvragen

Het ESTA formulier staat voor Electronic System for Travel Authorization. Het is het digitale registratiesysteem voor burgers van Waiver landen. Het hierboven genoemde formulier dient volledig en geheel naar waarheid te worden ingevuld om in aanmerking voor een ESTA verklaring te komen. Een dergelijke verklaring kan worden aangevraagd door inwoners en burgers van de landen welke deelnemen in het Visa Waiver Programma. Voor mensen die de nationaliteit hebben van landen die deelnemen aan het Waiver programma is het mogelijk om zonder visum naar Amerika te reizen. Burgers van deelnemende landen kunnen met een dergelijke verklaring 90 dagen zonden visum voor Amerika in de VS verblijven. De ESTA verklaring geldt voor toeristische en zakelijke reizen. De verwijzing naar Electronic houdt in dat het formulier volledig online ingevuld dient te worden.

 

ESTA Formulier Invullen

De ESTA vragenlijst kan op Evisumservice.nl in het Nederlands worden ingevuld. Bij het invullen van het formulier dienen van elke aanvrager de volgende gegevens te worden ingevuld:

-        Persoonsgegevens

-        Paspoortgegevens

-        Nationaliteit dan wel nationaliteiten (in geval u burger bent van meerdere landen)

-        Contactgegevens voor noodgevallen

-        Aanspreekpunt in de VS

-        Verblijfpunt in de VS

-        Werkgeversgegevens

-        Algemene veiligheidsvragen VS (geen enkele vraag mag met ja worden beantwoord)

 

Hieronder beschrijven we per onderdeel wat er ingevuld dient te worden om in aanmerking voor een Amerikaanse reistoestemming te komen.

 

1.     Persoonsgegevens invullen

In ons invulformulier dient u alle persoonsgegevens naar waarheid in te vullen. U dient de gegevens exact over te nemen zoals deze in uw paspoort staat. Bij de aanvraag dient u alleen uw eerste voornaam in te vullen. Indien u meerdere voornamen bezit vult u dus alleen uw eerste voornaam in. Zitten er speciale leestekens in uw voornaam zoals ë of ö dan herkent het formulier deze tekens niet. Om toch de ESTA verklaring te krijgen dient u uw naam over te nemen zoals deze onderaan uw paspoort staat vermeld. In onderstaande afbeelding hebben wij dit gedeelte geselecteerd. Op die manier kan het systeem uw naam bij aankomst bij de douane alsnog uitlezen.

 

2.     Paspoortgegevens invullen

Om in aanmerking te komen voor de ESTA Waiver dient u een geldig paspoort te hebben welke nog minimaal 6 maanden geldig is na vertrek uit de VS. Let dus op: een verklaring wordt niet afgegeven aan in het geval het paspoort niet aan deze vereisten voldoet. Het is dus niet mogelijk om met een Nederlandse identiteitskaart naar de VS te reizen. In het formulier op onze site neemt u de paspoortgegevens exact over zoals ze in uw paspoort staan. Voor Nederlanders geldt dat er altijd 9 karakters ingevuld dienen te worden. Heeft u de Belgische nationaliteit? Dan neemt u altijd de 2 letters en 6 cijfers over zoals ze in uw Belgische paspoort staan.

 

3.     Nationaliteit en extra nationaliteiten

In het ESTA formulier vindt u de optie om aan te geven of u een extra nationaliteit heeft of heeft gehad. In sommige gevallen is het mogelijk dat u bijvoorbeeld een tweede nationaliteit heeft. Ook indien u ooit afstand heeft gedaan van een nationaliteit dient u dit aan te geven.

 

4.     Contactgegevens voor noodgevallen

Bij het aanvragen van het ESTA visum dient u de contactgegevens in te vullen van de persoon die in geval van nood en calamiteiten gecontacteerd dient te worden. U kunt iemand binnen of buiten de VS opgegeven. De meeste personen vullen hier de gegevens van een direct familielid, goede kennis of vriend in. Vul nooit en te nimmer uw eigen contactgegevens in.

 

5.     Aanspreekpunt in de VS

In het formulier vindt u vervolgens het onderdeel “aanspreekpunt in de VS”. Om de Waiver verklaring te krijgen dient u hier de contactgegevens van een familielid, vriend, kennis of zakenrelatie in te vullen. Indien u het ESTA formulier voor toeristische doeleinden gebruikt en geen direct aanspreekpunt heeft dan kunt u ook de gegevens van uw verblijfplaats vermelden.

 

6.     Verblijfpunt in de VS

De Waiver verklaring wordt pas in behandeling gegevens indien uw verblijfsgegevens in de VS bij de Amerikaanse immigratiedienst bekend zijn. Indien u een rondreis maakt dan volstaat het opgeven van de eerste verblijflocatie. Bij het bezoeken van vrienden of bekenden dan kunt u hier ook hun adres invullen. Zijn de gegevens van uw verblijf nog niet bekend? Vul dan “Unknown” in, u kunt de gegevens later nog wijzigen.

 

7.     Werkgeversgegevens

De reistoestemming wordt alleen verleend indien u uw werkgeversgegevens invult. Het kan natuurlijk voorkomen dat u op dit moment werkzoekend bent. In dat geval kunt u uw laatste werkgever invullen. Studenten dienen “Student” in te vullen. Heeft u een eigen bedrijf? Vul dan “Self employee” in. Uiteraard dienen de adresgegevens van het bedrijf correct ingevuld te worden.

 

8. Vragen omtrent uw situatie

Om de ESTA reisverklaring te krijgen moeten er een negental vragen worden beantwoord. Deze vragen hebben betrekking op uw gezondheid, reisverleden en eventuele strafbare feiten die u heeft gepleegd. Het is belangrijk om deze vragen altijd met nee te beantwoorden. Kleine gezondheidsproblemen als griep hoeven natuurlijk niet vermeld te worden.

 

 

 

Klik hier en vraag uw ESTA voor Amerika aan

Ervaringen

 • In 45 minuten had ik de ESTA al!

  - Sem

 • Op zondag besteld en op maandagochtend al binnen.

  - Olaf

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Reiziger toevoegen Meer informatie
Privacy & Cookies Policy