ESTA aanvragen

€29.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen ontvangt u de ESTA binnen 24 uur. Het aanvraagproces in een aantal simpele stappen:

ESTA USA

Na verwerking mailen wij u de ESTA documenten toe.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

ESTA aanvragen voor de USA

De muziekroute of de route 66? Een reis vol natuurpracht langs de Westkust of toch liever een citytrip naar New York? Leuk idee, maar u heeft er natuurlijk wel een visum voor de Verenigde Staten of een ESTA voor nodig. Geen nood, daar zorgt Evisum Service met plezier voor. En nog snel ook! U heeft amper 5 minuten nodig voor de aanvraag van een visum voor de USA. Van daar nemen wij het van u over!

 

Voordelen online aanvraag met Evisum Service

 • Uw aanvraag via Evisum Service gebeurt volledig in het Nederlands.
 • U kiest zelf hoe u betaalt, met PayPal, iDEAL, Mistercash/Bancontact of creditcard.
 • De online aanvraag kost u slechts 29,95 euro, inclusief de verwerkingskosten van het consulaat.

 

Het Esta voor de Verenigde Staten

ESTA is de afkorting voor de lange term Electronic System for Travel Organization (elektronisch systeem voor reistoestemming). Iedereen die geen inwoner is van de VS heeft dit visum nodig om ernaartoe te reizen. Dit reisdocument is 2 jaar geldig en u mag er gedurende die tijd zoveel gebruik van maken als u wilt. Dit visa wordt aanvaard op alle luchthavens van de Verenigde Staten. Via onze site kunt u dus een e visum voor USA aanvragen.

 

Uw online aanvraag verloopt als volgt

De eerste stap is de enige waarvoor we even uw tijd vragen: het online aanvraagformulier invullen. Dit duurt maar een paar minuten! We hebben het ESTA-formulier in het Nederlands opgesteld. Dat is heel wat handiger dan op de Amerikaanse ambassade zelf, waar u enkel in het Engels wordt geholpen. 

 

Om dit document aan te vragen hoeft u geen paspoort of foto te uploaden. Het invullen van uw gegevens in het aanvraagformulier is voldoende. U rekent vervolgens de aanvraag online af, met één van onze betrouwbare betaalmethodes. Heeft u geen creditcard? Geen probleem, want bij ons  kunt u evengoed betalen via Paypal, iDEAL of Mistercash/Bancontact.

 

Daarna nemen we het van u over! Na uw betaling gaan we meteen aan de slag. We nemen voor u contact op met de Amerikaanse ambassade en vragen hen uw visum te bevestigen. Meestal reageren zij erg snel. Toch vragen we u om uiterlijk 4 dagen voor vertrek uw aanvraag in te dienen. Enkel op die manier kunnen we u verzekeren dat uw reisdocument voor USA op tijd in orde is.

 

Wij bezorgen u uw officieel USA visum via e-mail. Op de Amerikaanse douane toont u een kleurenprint, in goede kwaliteit van dit document. Vindt u het gemakkelijker om dit rechtstreeks van ons te ontvangen? We drukken het visa graag voor u af en sturen het u per post toe, voor een kleine meerprijs. Houd er in dat geval wel rekening mee dat uw visum u – in het slechtste geval – enkele dagen later bereikt.

 

Dus, laten we de stappen nog even overlopen:

Het ESTA aanvragen in 4 stappen

 1. U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.
 2. U betaalt 29,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.
 3. We behandelen uw aanvraag binnen 24 uur en bezorgen de formulieren aan de Amerikaanse ambassade.
 4. U neemt een print in kleur van uw  ESTA mee op reis!

 

Wat zijn de voorwaarden van het visum voor USA?

 

Let op, als de gegevens op uw e visa in tussentijd veranderd zijn, dan is het niet langer geldig. Stel dat u in die 2 jaar bijvoorbeeld getrouwd bent of een andere job heeft gevonden, dan moet u opnieuw een ESTA aanvragen. Ook indien uw paspoort in die periode verlopen en vernieuwd is, heeft u een nieuw reisdocument nodig. Op de site van de Amerikaanse ambassade vindt u meer informatie in het Engels.

 

Hoelang duurt de aanvraag?

 

Uw online aanvraag neemt slechts 5 minuten van uw tijd in beslag. Meteen na ontvangst van het ingevulde formulier, behandelen we uw aanvraag. Gewoonlijk bevestigt de Amerikaanse ambassade de aanvraag erg snel. Om uw visum voor de USA zeker op tijd te hebben, raden we u aan om uiterlijk 4 dagen vóór vertrek uw online aanvraag in te dienen.

 

 

 

 

Ervaringen

 • In 45 minuten had ik de ESTA al!

  - Sem

 • Op zondag besteld en op maandagochtend al binnen.

  - Olaf

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Reiziger toevoegen Meer informatie
Privacy & Cookies Policy