« Terug

Hoogtepunten van Los Angeles

Ontdek dé populairste hoogtepunten van Los Angeles tijdens uw reis.

LA is een erg populaire vakantiebestemming. Lees hier informatie over de hoogtepunten van Los Angeles. Een van de vele mooie plekken in Amerika!

 

Hollywood

Hollywood is het meest bekende deel van Los Angeles. Los Angels wordt ook wel de stad van de sterren genoemd. In deze stad is de kans groot dat u bijvoorbeeld tegen een bekende filmster aan loopt. Hollywood is een aparte stadsdeel in Los Angeles. Bezienswaardigheden in dit deel van de stad zijn de Walk of Fame en de ‘Hollywood’-letters. Een goede plek om de ‘Hollywood’-letters te spotten is vanaf Mul Holland Drive. Vanaf deze plek heeft u ook een geweldig uitzicht op de stad zelf.

De witte letters van Hollywood

 

 

 

Beverly Hills

Opzoek naar glamour en glitter? Dan mag een bezoekje aan Beverly Hills zeker niet ontbreken! Deze stad is gelegen in het centrum van Hollywood. Beverly Hills is vooral bekend door zijn vele beroemde inwoners. In deze stad staan veel luxe huizen. Hierdoor is Beverily Hills vaak terug te vinden in verschillende films als decor.  Wilt u eens shoppen zoals de beroemdheden dat doen? Dan moet u zeker langs Rodeo Drive gaan.

De straten van Beverly Hills

 

Rodeo Drive

Rodeo Drive is de bekendste winkelstraat in LA. Rodeo Drive is dé plek waar de rijke bewoners hun inkopen doen. Rodeo Drive is een ontzettende mooie straat waar de dure boetieks, winkels en luxe modehuizen te vinden zijn.

Rodeo Drive een van de winkelstraten in LA

 

 

Venice

Nog één stadsdeel van Los Angeles is Venice. In deze stad vind u veel straatartiesten en waarzeggers. Hierdoor heeft Venice een gezellige sfeer. Ook heeft deze stad een sfeervolle boulevard, terrasjes en een breed zandstrand. Het is zeker aan te raden om een fietstocht langs de met palmbomen bezaaide kustlijn te maken.

Schitterende strand van Venice

 

 

Een filmstudio bezoeken

Een dagje rondkijken op de set van een film of televisieserie is zeker een must do voor iedereen die LA bezoekt. Het is zeker aan te raden om een dagje langs de Warner Brothers Studio’s te gaan. Bij Warner Brothers Studio’s worden er dagelijks films en televisieseries opgenomen. Hier worden tours gegeven waarbij u over de verschillende sets rijdt. Tijdens deze tours krijgt u meer informatie over de filmwereld. Er wordt vooral aandacht besteed aan details en de beroemde filmquotes. Een hele leuke onderdeel van de tours is een bezoek aan het kleine museum waar filmattributen staan tentoongesteld.

 

 

Santa Monica

Het Strand Van Santa Monica

 

Santa Monica is één van de bekendste en gezelligste plekken in Los Angeles. Santa Monica is een prachtige kustplaats om uw vakantie te beginnen. een wijk aan het strand. De drukste plek van Santa Monica is de Santa Monica Pier. Hier vindt u een complete kermis met een achtbaan. De mooiste van deze stad is het uitzicht op de stad en het strand.

 

 

 

ESTA Visum

 

Om deze prachtige stad te bezoeken heeft u natuurlijk het ESTA nodig. ESTA is een ander woord voor het ESTA visum.  Zonder het ESTA komt u Amerika niet binnen. Om het ESTA visum aan te vragen hoeft u niet meer naar de ambassade te gaan. Tegenwoordig is het op Evisumservice.nl mogelijk om het visum online en geheel in het Nederlands aan te vragen. Vraag nu het ESTA aan!

 

December 12, 2016
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Reiziger toevoegen Meer informatie
Privacy & Cookies Policy