Visum Canada

Per persoon €19.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visa voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw ETA voor Canada dezelfde dag nog toegemaild. Het aanvraagproces in een enkel simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

ETA Canada

Zodra wij het ETA hebben ontvangen krijgt u die toegemaild.

Online een ETA voor Canada aanvragen

Droomt u ervan om als toerist de weidse Canadese natuur in te trekken en wilt u de indrukwekkende landschap bewonderen? Sinds 2016 bent u als toerist verplicht over een geldig toeristenvisum te beschikken om dit land te bezoeken, genaamd Electronic Travel Authorization. Om voor u makkelijk te maken, kunt u de ETA bij ons aanvragen in slechts enkele minuten. Voor €19,95,- per document ontvangt u alle officiële papieren. In de meeste gevallen leveren wij de goedgekeurde elektronische reistoestemming binnen enkele uren. In uitzonderlijke gevallen duurt een aanvraag tot maximaal 72 uur.

 

Voor Canada heeft u een visum nodig

Als u naar dit land gaat als toerist heeft u een geldig Canadees visum nodig, de ETA. Daarnaast moet u in het bezit zijn van een geldig paspoort dat nog ten minste 6 maanden geldig is. Voor specifieke visa kunnen aanvullende reisdocumenten nodig zijn. Vraag hier de visa aan.

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

 • Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.
 • De kosten voor uw online evisa aanvraag bedragen slechts 19,95 euro per persoon.
 • Betalen doet u met PayPal, iDEAL, creditcard of Mistercash/Bancontact. Op het Canadese consulaat kunt u de kosten alleen met een creditcard voldoen waarbij de aanvraag in het Engels is.

 

Ambassade van Canada in Nederland

De ETA is sinds 15 maart 2016 een verplicht toeristenvisum om dit land in te komen. Tegenwoordig kunt u het aanvragen van reisdocumenten geheel online regelen op onze website. Hierdoor hoeft u niet meer persoonlijk langs de Canadese ambassade te gaan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

De ETA kosten voor Canada

De kosten voor het aanvragen van online visa zijn slechts €19,95 per persoon, inclusief consulaire kosten. Het gaat hier dus om een all-in prijs zonder verborgen aanvullende kosten. Als u het document liever per post wilt ontvangen kost dit u €3,50 extra per document.

Bij de Canadese consulaat kunt u enkel transacties verrichten met creditkaart. Bij ons kunt u naast het betalen met creditcard ook transacties verrichten met PayPal, iDEAL, creditcard of Mistercash/Bancontact. Voor onze Belgische klanten is het ook mogelijk om de kosten met de KBC/CBC payment button of Belfius checkout te voldoen. Het voordeel is dat u hiermee dus uw favoriete betaalmethode kunt kiezen. Op de site van de Canadese ambassade kunt u de benodigde documenten ook indienen en regelen bij de Canadese overheid. Dit proces is wel volledig in het Engels en de kosten kunnen alleen worden betaald met een creditcard.

 

Geldigheid van de visum voor Canada

Het toelatingsbewijs is geheel digitaal gekoppeld aan uw papsoort. Bij het inchecken voor uw vlucht en bij aankomst op het vliegveld in het land kan men direct vaststellen vanuit uw papsoort of u het land binnen mag. Wij behandelen uw visa aanvraag na betaling binnen 24 uur. In uitzonderlijke gevallen kan de uw aanvraag tot 72 uur duren. Daarom raden wij u aan om dit enkele dagen van te voren te regelen voor uw vertrek. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Het elektronisch visa is 5 jaar geldig, maar dit betekent niet dat u ook 5 jaar in het land mag verblijven. Wanneer u arriveert op het vliegveld wordt u duidelijk gemaakt hoelang u in het land mag verblijven. Normaal is dit 3 – 6 maanden. Wel is het mogelijk om meerdere malen te reizen naar dit land. Via Evisum Service kunt u ook visa aanvragen voor meerdere personen. Krijgt u een nieuw paspoort dan dient er wel een nieuwe Canadese reistoestemming aan te vragen.

 

Voorwaarden en vereisten voor de ETA Canada

Voor het aanvragen van het toelatingsbewijs moet u rekening houden met het volgende:

 • Het paspoort moet machinaal leesbaar zijn en in kleur. Daarnaast moet uw paspoort gedurende verblijf geldig zijn en het bevat minstens één vrije pagina voor de stempel bij de douane. Tot slot is uw paspoort vrij van hoesjes en lossen papieren.
 • Bent u een diplomaat of werkzaam als stewardess? Dan hoeft u geen ETA aanvragen. Hiervoor moet u persoonlijk contact opnemen met de Canadese Ambassade.
 • Het visa is alleen geldig bij aankomst met vliegtuig. Gaat u reizen over land en zee? Dan heeft u geen visa nodig, maar wel andere reisdocumenten en identificatie natuurlijk.
 • Controleer tot slot uw ingevulde gegevens in het aanvraagformulier goed. Bij foute gegevens in de documenten bestaat er kans dat u het land niet wordt binnen gelaten. 

 

Ervaringen

 • Het ETA om 3 uur aangevraagd en al om half 5 had ik het visum binnen. 

  - Gerard

 • Super! Binnen 2 uur had ik mijn ETA's binnen.

  - Stephan

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy