Visum Canada

Per persoon €19.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visa voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw ETA voor Canada dezelfde dag nog toegemaild. Het aanvraagproces in een enkel simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

ETA Canada

Zodra wij het ETA hebben ontvangen krijgt u die toegemaild.

Online een visum canada aanvragen

Droomt u ervan om als toerist de weidse Canadese natuur in te trekken en wilt u het indrukwekkende landschap bewonderen? Sinds 2016 bent u als toerist verplicht om over een geldig toeristenvisum te beschikken om Canada te mogen betreden, de Electronic Travel Authorization (eTA Canada).

 

Het visum Canada kunt u direct online aanvragen op onze website. Het aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen enkele minuten worden afgerond. De betaling a €19,95,- kan worden voldaan met onder andere iDeal, Paypal en Bancontact (voor Belgische aanvragen). Uw eTA aanvraag wordt door ons team altijd dubbel gecheckt alvorens deze wordt ingediend bij het Canadese consulaat. In de meeste gevallen leveren wij de goedgekeurde elektronische reistoestemming binnen enkele uren. In uitzonderlijke gevallen duurt een aanvraag tot maximaal 72 uur.

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

 • Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.

 • De kosten voor uw online evisa aanvraag bedragen slechts 19,95 euro per persoon.

 • Dubbele controle op eventuele fouten in de aanvraag.

 • Betalen doet u met PayPal, iDEAL, creditcard of Bancontact. Op het Canadese consulaat kunt u de kosten alleen met een creditcard voldoen waarbij de aanvraag in het Engels is.

 

Waarom een visum voor Canada

Indien u een reis naar Canada heeft gepland en reist met een paspoort dat is uitgegeven binnen een van de Visa Waiver landen bent u verplicht een eTA reistoestemming aan te vragen. Het gaat hier dus om een elektronische reistoestemming welke aan uw paspoort is gekoppeld. Het visum Canada is verplicht en dient voor vertrek te worden aangevraagd. Voordat u in gaat checken op het vliegveld dient de reistoestemming reeds te zijn verleend. Zonder geldige visa is het voor luchtvaartmaatschappijen niet toegestaan om u in te checken. Dat betekent ook dat u zonder een geldig Canda visum niet door de douane komt op de luchthaven.

 

Let op: als u via Canada naar de Verenigde Staten vliegt is zowel een eTA aanvraag als een ESTA formulier noodzakelijk. Dat geldt natuurlijk ook als u vanuit de VS naar Canada reist.

 

Wanneer de visa Canada aanvragen

Indien u bij Evisumservice het eTA visum Canada aanvraagt heeft u, in de meeste gevallen, dezelfde dag nog de visa binnen. Echter, in uitzonderlijke gevallen heeft het Canadese consulaat langer nodig om de autorisatie uit te geven. Dit kan toch maximaal drie werkdagen duren. Mocht onverhoopt uw aanvraag van een Canada visum worden afgewezen dan dient u een spoedvisum aan te vragen bij de Canadese Ambassade in Den Haag.

Wij adviseren u om ruim voor vertrek de benodigde eTA Canada aan te vragen via onze service. Daardoor weet u zeker dat u de Electronic Traval Authorization (eTA) op tijd binnen hebt. De Canadese ambassade adviseert om de Canada visa al aan te vragen voor u de reis naar het land boekt. 

 

Hoe lang is een Canada visum geldig

Zodra de visa documenten zijn uitgegeven is uw persoonlijke eTA voor Canada maximaal 5 jaar geldig. Het toelatingsbewijs is geheel digitaal gekoppeld aan uw papsoort. Bij het inchecken voor uw vlucht en bij aankomst op het vliegveld in het land kan men direct vaststellen vanuit uw papsoort of u het land mag betreden. Het elektronisch visa is 5 jaar geldig, maar dit betekent niet dat u ook 5 jaar in het land mag verblijven. Wanneer u arriveert op het vliegveld wordt u duidelijk gemaakt hoelang u in het land mag verblijven. Normaal is dit 3 – 6 maanden. Wel is het mogelijk om meerdere malen te reizen naar dit land. Via Evisum Service kunt u ook visa aanvragen voor meerdere personen. Krijgt u een nieuw paspoort dan dient er wel een nieuwe Canadese reistoestemming aan te vragen.

 Let op: als uw paspoort eerder verloopt dient u een nieuwe elektronische reistoestemming aan te vragen. U kunt meerdere keren reizen op een en dezelfde reistoestemming mits uw paspoort nog 6 maanden geldig is.

Het betreft hier een toeristenvisum, voor specifieke visa zoals een werk – of studievisum zijn aanvullende documenten nodig.

 

Kom ik in aanmerking voor een eTA Canada

Nederlandse en Belgische ingezetenen met een paspoort wat nog 6 maanden geldig is vallen onder het visum waiver programma. Dit geldt overigens voor de meeste Europese burgers. Het is niet noodzakelijk om een visum aan te vragen als u reeds de Canadese nationaliteit heeft of reeds over een ander soort Canadees visum beschikt. Andere uitzonderingen op de regel:

 • Reizigers die beschikken over een diplomatenpaspoort
 • Reizigers van luchtvaartmaatschappijen
 • Reizigers die over een permanente verblijfsvergunning voor Canada beschikken.

 

Reist u, vanuit de VS, overland naar Canada dan heeft u geen ETA nodig. Bij de grensovergang wordt door de douanebeambte bepaald of u een visum Canada krijgt of niet.  

 

De ETA kosten voor Canada

De kosten voor het aanvragen van de visa voor Canada zijn slechts €19,95 per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten. Het gaat hier dus om een all-in prijs zonder verborgen aanvullende kosten. Als u het document ook per post wilt ontvangen kost dit u €3,50 extra per document.

Bij de Canadese consulaat kunt u enkel transacties verrichten met creditkaart. Bij ons kunt u naast het betalen met creditcard ook transacties verrichten met PayPal, iDEAL, Creditcard, Bancontact. Voor onze Belgische klanten is het ook mogelijk om de kosten met de KBC/CBC payment button of Belfius checkout te voldoen. Het voordeel is dat u hiermee dus uw favoriete betaalmethode kunt kiezen.

 

Voorwaarden en vereisten voor de ETA Canada

Voor het aanvragen van het toelatingsbewijs moet u rekening houden met het volgende:

 • Het paspoort moet machinaal leesbaar zijn en in kleur. Daarnaast moet uw paspoort gedurende verblijf geldig zijn en het bevat minstens één vrije pagina voor de stempel bij de douane. Tot slot is uw paspoort vrij van hoesjes en lossen papieren.
 • Bent u een diplomaat of werkzaam als stewardess? Dan hoeft u geen Canada visum aan te vragen. Hiervoor moet u persoonlijk contact opnemen met de Canadese Ambassade.
 • Het visa is alleen geldig bij aankomst met vliegtuig. Gaat u reizen over land en zee? Dan heeft u geen visa nodig, maar wel andere reisdocumenten en identificatie natuurlijk.
 • Controleer tot slot uw ingevulde gegevens in het aanvraagformulier goed. Bij foute gegevens in de documenten bestaat er kans dat u het land niet wordt binnen gelaten. 

 

Via Evisumservice.nl kunt u nu binnen 5 minuten de visa Canada aanvragen en betalen met iDeal, Paypal, Mistercash, KBC/CBS betaalbutton, Belfius direct en een creditcard. Na betaling starten wij direct met de verwerking van uw order. In de meeste gevallen ontvangt u het verplichte toeristenvisum binnen enkele uren in uw inbox.

 

 

Klik hier en vraag uw ETA voor Canada aan

Ervaringen

 • Het ETA om 3 uur aangevraagd en al om half 5 had ik het visum binnen. 

  - Gerard

 • Super! Binnen 2 uur had ik mijn ETA's binnen.

  - Stephan

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy