Visum Canada

Per persoon €19.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw ETA voor Canada dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

ETA Canada

Zodra wij het ETA hebben ontvangen krijgt u die toegemaild.

Visum Canada - ETA Canada

De weidse Canadese natuur intrekken, indrukwekkende (sneeuw)landschappen bewonderen … Wie droomt er nu niet van? Maar heeft u er ook al bij stilgestaan dat u sinds afgelopen jaar een Canadees toeristenvisum of eTA (Electronic Travel Authorizationnodig heeft om het land te betreden? Sinds maart 2016 heeft de Canadese overheid besloten dat alle reizigers die Canada willen betreden online een Canadees visum aan moeten vragen. Bij E Visum Service kunt u het officiele eTA Canada aanvragen. U heeft slechts een paar minuten nodig om het online formulier in te vullen. Uw Canada visum eenvoudigweg vanuit uw stoel aanvragen, kan het nog gemakkelijker? We leggen u met plezier uit hoe het werkt.

 

 

Hoe verloopt een aanvraag voor een ETA Canada?

U neemt uw internationaal paspoort bij de hand en vult het online aanvraagformulier van Evisum Service in. Dit formulier stelden we voor u erg overzichtelijk én in het Nederlands op. Door de aanvraagofmulier in het Nederlands te maken voorkomen wij dat er fouten worden gemaakt in de aanvraag. Na het invullen van het formulier kunt u de opgegeven informatie nog eens controleren. Daar een visum Canada aanvraag niet kan worden gewijzigd is het aan te raden de opgegeven reizigersgegevens goed na te lopen. Klopt alles? Dan kunt u bij ons betalen middels iDEAL, Paypal of Mistercash/Bancontact! Voor Canada betaalt u slechts 19,95 euro bij Evisum Service. Hiermee zijn wij de goedkoopste aanbieder van een visum voor Canada. Na uw betaling behandelen we uw Canada visum aanvraag binnen 24 uur. Overigens leveren wij de meeste eTA reistoestemmingen al binnen enkele uren. We willen u immers zo snel mogelijk van een geldig visum voorzien. 

 

In uitzonderlijke gevallen kan een visum Canada aanvraag tot 72 uur duren. Daarom vragen we u om voor alle zekerheid de online aanvraag toch enkele dagen voor vertrek te doen. Zo kunt u met een gerust hart op reis vertrekken. Meteen wanneer wij uw visum voor Canada ontvangen, sturen we het ter bevestiging naar u toe via mail. Het eTA Canada is geheel digitaal en gekoppeld aan uw paspoort. Bij aankomst op een van de Canadese luchthavens leest men uw paspoort uit en kan direct worden vastgesteld of u het land binnen mag. Indien u dat wenst, printen wij het toeristenvisum voor u en sturen het toe per post, voor een kleine meerprijs.

 

Overzicht visumaanvraag ETA Canada in 5 stappen

1.     U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     U kiest één van onze betrouwbare betaalmethodes om de kosten (19,95 euro) te betalen.

3.     We behandelen uw aanvraag binnen 24 uur na uw betaling.

4.     De Canadese overheid bevestigt meestal direct, maar uiterlijk na 72 uur, uw visum.

5.     U drukt het eTA Canada eventueel af en neemt het mee op reis!

 

Wat is een Visum Canada (eTA) precies?

Een eTA, of Electronic Travel Authorization is het verplichte toeristenvisum dat u nodig heeft als u naar Canada reist. Dit werd ingevoerd op 15 maart 2016. Enkel inwoners van de VS of houders van een Canadees paspoort mogen zonder eTA het land binnen. Dit wordt ook het Visa Waiver Program genoemd, dat toeristen dus toelaat om naar Canada te reizen zonder een regulier visum (wat nodig is voor langere periodes of andere doeleinden dan toerisme). Stel dat u bijvoorbeeld een studentenvergunning heeft die u toelaat om een lange tijd in Canada te blijven. Als u gedurende die periode een reis per vliegtuig buiten Canada plant, moet u ook over een visum Canada / eTA beschikken. Twijfelt u over uw precieze situatie, vraag het ons!

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

  • Uw aanvraag is volledig in het Nederlands
  • De kosten voor de online visumaanvraag bedragen slechts 19,95 euro per persoon. Goedkoper kan haast niet!
  • Betalen doet u online, met PayPal, iDEAL, creditcard óf Mistercash/Bancontact. Dit terwijl het Canadese visa bij het consulaat alleen met creditcard kan worden voldaan.

 

Hoe lang is een eTA geldig?

In principe is dit toeristenvisum 5 jaar geldig. Dat wil echter niet zeggen dat u 5 jaar in Canada mag verblijven. Bij aankomst op de luchthaven vertelt men u hoe lang u in het land mag blijven met een visum Canada. Gewoonlijk is het aantal dagen beperkt tot 3 à 6 maanden. U kunt met het toeristenvisum binnen die periode wel meermaals naar Canada reizen.

 

Voorwaarden visumaanvraag Canada

Om een toeristenvisum te kunnen aanvragen moet uw internationaal paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn. Het is erg belangrijk dat u de op onze website ingevulde gegevens goed controleert. Indien er fouten inzitten kan u de toegang tot Canada worden gewijgerd. Daar is de Canadese overheid erg streng in. Vul het aanvraagformulier dus volledig en naar waarheid in. Vergeet niet te dubbelchecken op foutjes voor de zekerheid! Bij fouten bestaat de kans dat uw visum Canada wordt afgekeurd. U heeft enkel recht op een eTA als u er aankomt met het vliegtuig. Komt u over land of zee Canada binnen, dat hoeft u dus geen Canada visum aan te vragen. U heeft dan wel de nodige reisdocumenten en identificatie nodig natuurlijk. Bent u trouwens een diplomaat of stewardess, dan komt u niet in aanmerking voor een toeristenvisum. U zal dan zelf contact moeten opnemen met de Canadese ambassade, want in dit geval kan Evisum Service u niet helpen met het verkrijgen van een visum voor Canada.

 

Aanvraag voor meerdere personen

Het is eenvoudig om via onze website de aanvraag te regelen voor meerdere personen. Houd er wel rekening mee dat u in dit geval over de paspoortgegevens van het volledige reisgezelschap moet beschikken. De goedgekeurde aanvragen worden altijd naar hetzelfde emailadres gestuurd.

 

Doe meteen uw online aanvraag van een visum voor Canada

Vraag meer informatie

Andere visa op Evisumservice: Visum India, Visum Vietnam, Visum Myanmar, Visum Kenia, Visum Australië, Visum Cambodja, Visum Sri Lanka, ESTA, Visum Turkije.

Ervaringen

  • Het ETA om 3 uur aangevraagd en al om half 5 had ik het visum binnen. 

    - Gerard

  • Super! Binnen 2 uur had ik mijn ETA's binnen.

    - Stephan

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy