Visum India

Per persoon €89.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor India aanvragen. De kosten bedragen € 89,95,- per visum en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Indiase consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Officieel visum voor India

Uw aanvraag wordt dezelfde dag in behandeling genomen. Afhankelijk van het proces bij het Indiase consulaat ontvangt u het visum uiterlijk binnen 72 uur.

Visum India

Plant u een verre reis naar het inspirerende India? Dan heeft u nog zoveel te plannen en uit te zoeken voor u naar dit kleurrijke, levendige land trekt … en ook dat visum voor India moet nog aangevraagd worden. Geen nood, daar heeft u niet veel tijd voor nodig. Via Evisum Service regelt u het aanvragen van een India visum in enkele minuten! Dezelfde dag nog nemen wij uw aanvraag in behandeling. Maximaal 72 uur later heeft u uw visum India in handen. Eenvoudiger kan niet!

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

  • Het aanvraagformulier voor een Indie visum is volledig in het Nederlands. Dat is uitzonderlijk, want op het Indiaase consulaat wordt u enkel in het Engels geholpen.
  • De kosten voor uw visumaanvraag bedragen slechts 89,95 euro per persoon.
  • Betalen doet u met PayPal, iDEAL, creditcard of Mistercash/Bancontact. Op het consulaat kunt u de visa alleen met een creditcard betalen.

 

Kies uw favoriete betaalmethode

Een visum voor India aanvragen is gelukkig een stuk eenvoudiger dan vroeger. Toen was het niet mogelijk om de visumaanvraag geheel online te doen. U moest in het verleden persoonlijk het consulaat bezoeken om uw India visum aan te vragen. Maar dankzij Evisum Service is het nu een stuk eenvoudiger. Bij ons kunt u de visa voor India immers online aanvragen en met iDEAL, Mistercash, Paypal of creditcard betalen. Dat is een groot voordeel, want op de website van het consulaat zelf kunt u enkel uw creditcard gebruiken. De kosten voor een visum voor India zijn slechts € 89,95 per persoon bij Evisum Service. Dat is inclusief consulaire kosten. Daarmee zijn we de goedkoopste visumservice van de markt.

 

Supersnelle service

Een e visum India aanvragen neemt slechts 5 minuten van uw tijd in beslag. Omdat de gehele aanvraag van de visa voor India online gebeurt hebben wij niet uw fysieke paspoort nodig. De benodigde documenten kunt u simpelweg uploaden in ons systeem.  Na uw betaling, behandelen wij uw aanvraag nog dezelfde dag. We bezorgen vervolgens alle info aan het Indiase consulaat. Zij verwerken uw aanvraag binnen 3 dagen. Het officiële visum sturen wij u toe via e-mail. Indien u dat wenst, verzenden we het document naar u per post voor een kleine meerprijs. 

 

Is een visum voor India verplicht?

Wanneer u naar India reist, of het nu een zakenreis of een vakantie is, moet u over respectievelijlk een toeristen dan wel zakenvisum beschikken. Bij aankomst op een vliegveld in India wordt u gevraagd dit bewijs voor te leggen, zonder wordt u niet binnengelaten. Vergeet ook niet dat een visum voor India 30 dagen geldig is en u het maar éénmaal kan gebruiken. Het gaat met andere woorden om een single entry visum. Verlengen of inruilen is niet mogelijk. Gaat u wonen en/of werken in India voor langer dan een maand, dan moet u alsnog een regulier visum aanvragen bij de ambassade. Helaas kunt u bij ons alleen een e visum voor India aanvragen.

 

Bij de aanvraag van de visa voor India geeft u aan op welke datum u aankomt en op welke dag u India verlaat. Het is van belang om hier bij stil te staan. Stel dat u 28 dagen wilt verblijven in het land, dan is het uiterst belangrijk dat u het visum pas laat ingaan op de dag van vertrek uit Nederland. U wilt immers niet riskeren dat uw visum verloopt tijdens uw reis.

 

Wanneer kunt u het India visum aanvragen?

Een toeristenvisum voor India kan vanaf 30 dagen voor vertrek aangevraagd worden. Om zeker te zijn dat u op tijd over uw visum beschikt, raden wij u aan om de aanvraag voor visa uiterlijk 5 dagen vóór vertrek in te dienen. Vraagt u het later aan, dan kunnen we uw aanvraag niet meer behandelen. 

 

Hoe begint u aan de visumaanvraag?

Om het visum voor India aan te vragen, moet u Evisum Service naast persoonsgegevens ook een kleurenscan van uw paspoort en een pasfoto bezorgen. Uw internationaal paspoort moet daarnaast nog minimaal 6 maanden geldig zijn na aankomst en 2 vrije pagina’s bevatten. Met deze documenten in de hand kunt u meteen uw visum aanvraag beginnen! Extra handig: het aanvraagformulier op Evisum Service is volledig in het Nederlands opgesteld. Bij het consulaat gebeurt alles in het Engels, wat het bij bepaalde termen soms ingewikkeld maakt. Mocht u niet direct de kleurenscan van uw paspoort en pasfoto bij de hand hebben dan kunt u deze later naar ons verzenden. Het is trouwens mogelijk om via onze website een e-visum voor meerdere personen aan te vragen. Wat heeft u daarvoor nodig? Net hetzelfde als voor uw eigen visum voor India: de paspoortgegevens, een kopie van het paspoort en een pasfoto van elk van uw medereizigers. Let wel op, u kunt per persoon maximaal tweemaal per kalenderjaar een visum voor India aanvragen.

 

Doublecheck alle details op uw aanvraagformulier. Een visum met foutieve gegevens wordt natuurlijk niet aanvaard in India. Daarnaast worden de kosten voor uw visum niet geretourneerd indien de gegevens niet correct zijn.

 

E-visumaanvraag voor India in 6 stappen

1.     U vult het online aanvraagformulier in.

2.     U uploadt een kleurenscan van uw paspoort en een recente pasfoto.

3.     Betalen doet u via de betaalmethode die u het best past.

4.     We behandelen uw aanvraag en bezorgen deze aan het Indiase consulaat.

5.     Na maximum 72 uur ontvangt u van ons het visum via mail.

6.     U print het visum en neemt het mee op reis!

 

Vraag uw visum voor India meteen aan

Meer informatie nodig? Neem direct contact met ons op!

Andere visa op Evisumservice: Visum TurkijeVisum VietnamVisum MyanmarVisum KeniaVisum AustraliëVisum CambodjaVisum Sri LankaESTAVisum Canada.

Ervaringen

  • Super! Ik had met spoed een visum nodig voor India en binnen 10 minuten was de aanvraag geregeld.

    - Arnoud

  • Ik had twee visa nodig voor mijn ouders. Na betaling van de aanvraag ontving ik ze al na twee dagen in mijn inbox. Niets op aan te merken.

    -Chris

Vraag nu een online visum aan voor India. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Indiase visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy