Visum India

Per persoon €114.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor India aanvragen. De kosten bedragen € 114,95,- per persoon en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Indiase consulaat mailen wij u het officiële document binnen 72 uur. Het aanvraagproces in een aantal simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Officieel evisa voor India

Binnen 72 uur mailen wij u alle offciële documenten.

Visum voor India aanvragen

Om het kleurrijke land van het heilige dieren, te bezoeken, heeft u een geldig paspoort in combinatie met een visum nodig. Het aanvragen van het e-visum kunt u gemakkelijk, goedkoop en snel online regelen via onze dienst. Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan worden voldaan met voor u vertrouwde betaalmethoden als iDeal, Paypal, MisterCash en een creditcard. Na ontvangst van de betaling a € 114,95,- per persoon starten wij direct met de verwerking van uw aanvraag. Binnen 72 uur na uw aanvraag sturen wij alle officiële visumdocumenten naar uw e-mail.

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

 • Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands. Dat is uitzonderlijk, want op het Indiaase consulaat wordt u enkel in het Engels geholpen.
 • De kosten voor uw aanvraag bedragen slechts 114,95 euro per persoon.
 • Betalen doet u met PayPal, iDEAL, creditcard of Mistercash/Bancontact. Op het consulaat kunt u de kosten alleen met een creditcard voldoen.

 

Soorten e-visa voor India

U kunt verschillende redenen hebben om India te gaan bezoeken. Daarom bieden wij ook verschillende e-visa aan. Voor vakantie of familiebezoek ontvangt u visa voor toerisme, voor medische redenen ontvangt u een medisch visa en voor werk uiteraard een zakelijk visa voor.

 

Het aanvragen van een toeristen visa kan vanaf 30 dagen voor vertrek. Wij raden u aan om het uiterlijk 5 dagen voor vertrek aan te vragen, zodat u op tijd over uw toelatingsdocument bezit.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om voor meerder reizigers en bewijs aan te vragen. U volgt simpelweg dezelfde stappen. Handig om te weten is dat per persoon maximaal twee bewijzen per jaar mag aanvragen voor het land.

 

Ambassade van India in Nederland

Dankzij de opkomst van internet en nieuwe mogelijkheden tot digitalisering, kunt u tegenwoordig het aanvragen van (reis)documenten geheel online regelen. In het verleden moest u voor een toelatingsbewijs nog persoonlijk naar de ambassade in Den haag of het Indische visumcentrum in Amsterdam. Lange reistijd of dure kaartjes voor het openbaarvervoer als u niet uit deze steden komt. Maar met onze online dienst is dit natuurlijk niet meer nodig. Hiermee bespaart u uiteindelijk tijd en extra reiskosten!

Ook hoeft u dit proces niet meer te regelen in het Engels bij het consulaat, want bij ons kunt u dit helemaal in het Nederlands indienen.

 

De aanvraagkosten voor een visa India

De kosten voor het aanvragen van online visa voor India zijn slechts €114,95 per persoon bij, inclusief de consulaire kosten. Op de website van de consulaat kunt u enkel transacties verrichten  met creditkaart. Maar bij ons kunt u naast het betalen met creditcard ook transacties verrichten met IDEAL, Mistercash of PayPal. Kies dus daarom uw favoriete betaalmethode. Een groot voordeel voor u dus. Via de Indiaase consulaat kunt u de benodigde documenten ook aanvragen. Dit proces is volledig in het Engels en de kosten kunnen alleen worden betaald met een creditcard.

 

Indien u het document per post wilt ontvangen kost dit €3,50 per document.

 

Geldigheid toelatingsdocument

Bij aankomst op het vliegveld in India wordt er naar dit toelatingsbewijs gevraagd. Dus het is verplicht om over dit bewijs te beschikken. Let u erop dat de eTourist, eMedical en de eBusiness reistoestemmingen alleen geldig zijn indien u via de volgende luchthavens het land binnenkomt: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh,Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum en Varanasi en de zeepoorten Cochin, Goa en Mangalore. Het is niet toegestaan om overland gebruik te maken van dit type reistoestemming.  

 

Online e visa voor India

De online e visa zijn 60 dagen geldig en u kunt het maar slecht één keer gebruiken. Hierbij gaat het om een double entry visum. Het is uiterste van belang om duidelijk aan te geven op welke datum u aankomt in het land en op welke datum u het land verlaat.  

 

Indien u langer dan een maand in het land gaat wonen of werken, dan dient u alsnog een reguliere document aan te vragen bij de ambassade in Den Haag of Amsterdam. Bij ons kunt u namelijk alleen online versies aanvragen. Daarnaast is het niet mogelijk om het document in te ruilen of te verlengen.

 

Voorwaarden en eisen

Voor het aanvragen van het toelatingsbewijs moet u rekening houden met het volgende:

 • Het paspoort moet machinaal leesbaar zijn en in kleur. Daarnaast moet uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig zijn en het bevat minstens twee vrije pagina. Tot slot is uw paspoort vrij van hoesjes en lossen papieren.
 • De pasfoto moet machinaal leesbaar zijn en in kleur. Het moet een recente foto zijn met een witte achtergrond. De afmeting van de foto is 5cm bij 5cm en het gezicht uitdrukking is neutraal.

 

 

Klik hier en vraag uw e visa voor India aan

 

Ervaringen

 • Super! Ik had met spoed een visum nodig voor India en binnen 10 minuten was de aanvraag geregeld.

  - Arnoud

 • Ik had twee visa nodig voor mijn ouders. Na betaling van de aanvraag ontving ik ze al na twee dagen in mijn inbox. Niets op aan te merken.

  -Chris

Vraag nu een online evisa aan voor India. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy