Visum Turkije

Per persoon €39.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Turkije aanvragen. De kosten bedragen € 24,95,- per visum en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal of Mistercash/Bancontact.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Turkije Visum dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Officieel e visum

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling en mailen het visum binnen 24 uur.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal of Mistercash/Bancontact.

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Visum Turkije

Kijkt u uit naar een reis naar Turkije? De boeiende Arabische cultuur ontdekken, het betoverende land op de rand van zowel Europa als Azië verkennen. Een goed idee!

 

En het Turks visum? Daar zorgt Evisum Service natuurlijk voor! U kunt het visum volledig online aanvragen in minder dan 2 minuten per aanvraag. Na ontvangst van de aanvraag ontvangt u dezelfde nog nog de e visa in uw mailbox. Zo weet u zeker dat u met een gerust gevoel op reis kan.

 

Hoe verloopt de online aanvraag?

Om een e visum Turkije aan te vragen hebben wij allereerst uw persoonsgegevens nodig. Die vult u eenvoudigweg in het Nederlands in, op het formulier dat u op onze website vindt. Inderdaad, in het Nederlands! Bij Evisumservice.nl maken wij dus geen gebruik van Engelse vragenlijsten. Dit maakt dat het aanvragen van een Turks visum snel en eenvoudig gaat. Zo gaat het invullen een stuk sneller.

 

Betalen doet u vervolgens via één van onze veilige betaalmethodes. Om een visum Turkije te betalen heeft u bij ons géén creditcard nodig. Betalen middels Paypal, Mistercash/Bancontact of iDEAL kan ook bij Evisum Service. Voor de online aanvraag van een e visum Turkije betaalt u 24,95 euro. Het aanvragen van de reisdocumenten gaat geheel online en wij hebben uw fysieke paspoort niet nodig. Na ontvangst van uw betaling gaan wij direct aan de slag om uw visum in orde te maken. In de meeste gevallen ontvangt u de aangevraagde documenten al binnen enkele uren. U kunt de door ons toegestuurde visum documenten zelf printen of, tegen een kleine meerprijs, door ons op laten sturen.

 

Ontvangt u graag van Evisum Service de printversie, dan is dat geen enkel probleem. We sturen het u op per post in ruil voor een kleine vergoeding.

 

Een visum Turkije vraagt u dus in 5 stappen online aan:

1.     U vult het online aanvraagformulier in.

2.     U betaalt 24,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

3.     Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en verzoeken de Turkse ambassade om ons uw visum toe te sturen.

4.     Binnen 24 uur krijgt u het Turkije visum in uw mailbox.

5.     U drukt het visum af en vertrekt op reis!

 

Voorwaarden e visum Turkije

Elke reis naar Turkije vereist een visum. Vroeger was het mogelijk om het visum aan te vragen bij aankomst op een Turkse luchthaven. Sinds enkele jaren is dat niet meer mogelijk. De aanvraag moet dus al in Nederland gedaan worden.

 

Met de kunt u 90 dagen in Turkije verblijven. Of dat 90 achtereenvolgende dagen zijn of niet, maakt niet uit. Het document geldt namelijk voor multiple entries. Het visum zelf is 180 dagen geldig vanaf startdatum van het visum. Dat wil zeggen dat u Turkije mag betreden zolang die 180 dagen niet voorbij zijn. Uw paspoort dient nog minimaal zes maanden geldig te zijn bij vetrek uit Turkije. Let hier dus goed op bij het aanvragen van de reisdocumenten.

 

Turks visum voor uw reisgezelschap

Via Evisum Service kunt u in één keer een visum aanvragen voor meerdere personen. Houd wel hun paspoortgegevens bij de hand want die heeft u uiteraard nodig om de aanvraag af te kunnen ronden. Onderaan de invulpagina kunt u meerdere reizigers toevoegen door op de groene button: ‘Extra reiziger toevoegen’ te klikken. Zo eenvoudig is het. Controleer alle gegevens goed. In het geval van foutieve informatie, wordt de toegang tot Turkije u niet gegeven. Een e visum voor Turkije kan na de aanvraag niet meer worden aangepast. Daarom is het belangrijk dat u alle gegevens nog eens naloopt.

 

Voordelen online aanvraag met Evisum Service

  • Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands opgemaakt. 
  • Hoe u betaalt dat beslist u helemaal zelf: met iDEAL, PayPal, Mistercash/Bancontact of creditcard. Er is dus geen creditcard nodig.
  • Het visum Turkije kunt u bij ons binnen 2 minuten aanvragen.

 

Nog enkele tips bij uw e-visumaanvraag

Net zoals bij andere visa, moet uw internationaal paspoort nog minstens een half jaar geldig zijn na aankomst. Dit geldt ook voor de visa die u aanvraagt in naam van andere personen.

 

Houd er rekening mee dat de geldigheidsperiode van 180 dagen begint op de ingangsdatum van het visum, niet op de aankomstdatum in Turkije. Binnen de geldigheidsperiode mag u 90 dagen in Turkije blijven. U moet het land verlaten ten laatste op de dag dat het visum verloopt. Let er dus op dat uw visum nog lang genoeg geldig is voordat u op reis vertrekt. Het e-visum dat wij voor u kunnen verkrijgen, geldt voor zowel zakenreizen als vakanties. Gaat u echter naar Turkije om te werken of wilt u langer dan 90 dagen blijven? Dan is er een ander visum vereist. Dat moet u persoonlijk aanvragen op de Turkse ambassade. Daar kan Evisum Service jammer genoeg niet voor zorgen.

 

 

 

 

Klik hier en vraag uw visum voor Turkije aan

Ervaringen

  • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

    - Melissa

  • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

    - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Turkije. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Turkije toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy