Visum Australië

Per persoon €19.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Australië aanvragen. De kosten bedragen v.a € 19,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn bij de Australische immigratiedienst mailen wij u het officiële visum binnen 5 dagen. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Ontvang visum

Na verwerking mailen wij u de visum documenten toe.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Visum Australië Aanvragen

Een rondreis of korte trip naar ‘the land Down Under’ gepland? Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijk avontuur aan de andere kant van de wereld! Goed nieuws: terwijl u de route uitstippelt en uw koffers pakt, regelen wij het visum Australië voor u.

 

Het is supereenvoudig: u vult het aanvraagformulier in en wij bezorgen u binnen 5 dagen het officiële visum voor Australië! In de meeste gevallen leveren wij hem al dezelfde dag.

 

Hoe vraagt u het visum voor Australië aan?

Evisum Service maakt het u graag gemakkelijk. Via ons online aanvraagformulier  vraagt u het visum Australië binnen 5 minuten  aan. Om de visumaanvraag voor Australië af te kunnen handelen hebben wij alleen uw paspoort gegevens nodig. Omdat de gehele aanvraag online gaat is het niet nodig om oms documenten toe te sturen. Het invullen van het aanvraagformulier is genoeg.  Dit formulier hebben we in het Nederlands opgesteld. Op die manier zorgen we er voor dat de kans op fouten wordt verkleind omdat u alles in kunt vullen in uw eigen taal.

 

 

Een visum Australië aanvragen wordt verder vereenvoudigd door onze betrouwbare betaalmethodes. U betaalt vervolgens de kosten voor het visum, 19,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes. Evisum Service vereist geen creditcard als u die niet heeft. U kunt de visumaanvraag betalen middels iDEAL, Mistercash/Bancontact of Paypal. Elk van deze betaalmethodes is veilig en betrouwbaar. Op die manier kan er niets mislopen tijdens uw betaling.

 

Dezelfde dag nog – na uw betaling in ontvangen – behandelen we uw visum aanvraag. Wij nemen contact op met het Australische consulaat om het voor u in orde te brengen. In de meeste gevallen als wij een visum Australië aanvragen ontvangt u het officiele document dezelfde dag nog. Het kan echter tot 5 werkdagen duren tot het Australische consulaat de aanvraag afrond. Daarom adviseren wij u om het visum Australie een week voor vertrek aan te vragen. Zodra wij de visa binnen hebben krijgt u het eVisitorvisum toegestuurd. 

 

Het is aan te raden om uw Australië visum uit te printen en mee te nemen wanneer u door de douane gaat. Heeft u graag meteen een print van goede kwaliteit, dan kunnen we het u ook per post bezorgen. Daar betaalt u slechts een kleine meerprijs voor.

 

Dus, we vatten het even voor u samen:

Visum Australië aanvragen in 5 stappen:

1.     U vult het online aanvraagformulier in, voor uzelf en eventuele reisgenoten.

2.     U rekent de kosten (19,95 euro) af met Paypal, iDEAL, Bancontact/Mistercash of creditcard.

3.     Wij dienen uw aanvraag voor een Australisch visum nog dezelfde in bij het Australische consulaat.

4.     Binnen 5 dagen ontvangt u van ons het eVisitorvisum via e-mail.

5.     U drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Wat zijn de voorwaarden voor een visum voor Australië?

Om een Australië visum aan te vragen moet u beschikken over een internationaal paspoort dat nog minstens 6 maanden geldig is na aankomst. Het visum voor Australië, ook eVisitorvisum genoemd, is 12 maanden geldig. Toch laat dit u niet toe om een jaar lang in Australië rond te reizen.

 

U mag er namelijk binnen die tijd maximum 90 achtereenvolgende dagen verblijven. Let wel, in totaal mag u wel langer dan 90 dagen in Australië zijn geweest. U mag binnen het jaar, zolang uw visum geldt, namelijk meerdere keren terugkeren naar Australië, indien u dat wenst. Elke afzonderlijke reis mag gewoonweg niet langer dan 90 dagen duren. Op het moment dat wij het visum voor Australië voor u aanvragen gaat het jaar in. Let op: zodra wij uw aanvraag binnen krijgen dienen wij de aanvraag in. Het is niet mogelijk om een ingangsdatum op te geven bij het Australische consulaat.

 

Het eVisitorvisum dat u bij ons kan aanvragen, geldt enkel voor toeristen en zakenreizen. Gaat u werken in Australië, bij bijvoorbeeld een Australisch bedrijf, dan heeft u een werkvisum nodig. Daar kunnen wij u helaas niet mee helpen. U moet dan zelf contact opnemen met het Australische consulaat.

 

Visumaanvraag voor uw reisgezelschap

Wilt u een visum Australië aanvragen voor meerdere personen? Ook dat kan natuurlijk via Evisum Service. U klikt dan simpelweg onderaan uw aanvraag op de knop ‘Extra reizigers toevoegen’.  U kunt dan meerdere visa voor Australië aanvragen in een bestelling.

 

Zorg er dan wel voor dat u beschikt over alle paspoortgegevens van uw medereizigers. Ook moet elk paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn na aankomst in Australië. Dat spreekt voor zich.

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

  • Uw aanvraag is geheel in het Nederlands. Contacteert u zelf de ambassade van Australië, dan wordt u in het Engels geholpen.
  • De kosten voor de online aanvraag bedragen slechts 19,95 euro per visum, inclusief de kosten voor verwerking bij het consulaat.
  • De betaalmethode kiest u helemaal zelf: PayPal, iDEAL, creditcard of Mistercash/Bancontact.

 

Hoeveel tijd neemt de visumaanvraag voor Australië in beslag?

Direct na het ontvangen van uw ingevulde formulier en de ontvangst van de betaling, nemen we uw visumaanvraag in behandeling. Het invullen van dit formulier neemt slechts 5 minuten van uw tijd in beslag. Tijd die u aan andere, leuke zaken kan besteden: de route uitstippelen, overnachtingen of een huurwagen boeken, reisgidsen lezen, …

 

We dienen vervolgens de visumaanvraag in bij de Australische immigratiedienst. Zij sturen ons het eVisitorvisum normaliter binnen enkele uren toe, maar soms kan dit tot 5 dagen duren. Om die reden vragen we u toch om minstens een week vóór vertrek de online aanvraag in te vullen.

 

 

Klik hier en vraag uw visum voor Australië aan

 

 

Ervaringen

  • Niets op aan te merken.

    - Marco

  • Geen 5 dagen hoeven wachten op de visa!

    - Frederik

Vraag nu een online visum aan voor Australië. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Australische visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy