« Terug

Kerst vieren in Australië

Kerst in Australië is een andere beleving dan kerst in Europa of Amerika. In Australië wordt kerst in de zomer gevierd, zonder kou en snee. Ondanks dat het zo warm weer is wordt de kerst uitbundig gevierd in Australië.

 

Plaats in Australië

 

In Melbourne komen elke jaar duizenden mensen samen om kerst liedjes te zingen. Het stadplein van Melbourne zal tijdens kerst getransformeerd worden in een kerstplein. Hierdoor is Melbourne een belangrijke locatie van het Christmas Festival. Op dit plein kunt u heerlijk genieten van een pratende zuurstok en een foto maken met de kerstman. In de avond spelen ze speciale kerst geluidseffecten af en branden er duizenden kerstlichtjes.

 

Eten met kerst

In Australië vieren ze anders kerst dan dat wij gewend zijn. Wij denken bij ‘een kerstdiner’ aan een gevulde kalkoen of gourmetten met onze familie. In Australië doen ze vaak niet aan kerstgerechten of een kerstdiner. Zij vieren kerst op een ander manier. Zij gaan vaak barbecueën of picknicken op het strand.  Hoewel zij op kerst anders eten, doen zij wel aan kerstbomen versieren en het geven van kerstcadeautjes.

 

eten met kerst

 

 

Klimaat Australië

Tijdens kerst is het in Australië zomer. In de maanden december, januari en februari is het heel heet in Australië. Tijdens de zomer kan de temperatuur zelfs oplopen tot 50 graden. Hierdoor komen veel hittegolven voor en deze kunnen lang aanhouden. De langste hittegolf duurde maar liefst 161 dagen. Van oktober 1923 tot en met 7 april is het elke dag warmer geworden dan 37,9 graden.

 

Kerst In Melbourne

 

 

 

Wilt u ook voor een verandering kerst in een ander land vieren? Dan is Australië zeker aan te raden. Aan de ene kant kunt u genieten van het heerlijke weer en aan de andere kant kunt u gezellig samen met de Australiërs kerst vieren.  U moet zeker niet wachten om naar Australië te gaan. Naast het regelen van uw reis moet u ook bepaalde reisdocumenten in orde maken, zoals het paspoort en het visum Australië.

 

Visum aanvragen Australië?

 

Tegenwoordig hoeft u voor het Australië visum niet meer naar de ambassade te gaan.  Het Visum aanvragen Australië? De aanvraag voor dit visum kan op Evisumservice.nl online en geheel in het Nederlands. Op deze site kunt u voor Australië het visum Australië aanvragen. Dit visum geldt enkel voor toeristen en zakenreizen. Het visum Australië is 90 dagen geldig, maar dit betreft enkel de periode waarin u naar dit land mag reizen. U mag dus geen 90 achtereenvolgende dagen in het land verblijven.  Na de aanvraag van het visum ontvangt u het binnen enkele dagen in uw mail. Vraag nu het Visum Australië aan!

 

 

December 19, 2016
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy