« Terug

Wat te doen in Sydney?

Sydney is één van de bekende steden van Australië. Deze stad is een goede bestemming voor een stedentrip, zonvakantie, kerstvakantie en/of rondreis. Sydney staat bekend om een aantal bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen.

 

Harbour Bridge

Harbour Bridge in de avond

Harbour Bridge is één van de trekpleisters van Sydney. De bouw van deze brug begon in 1923 en werd voltooid in 1932. De Harbour Bridge is zo breed dat er acht rijstroken, twee treinsporen, een voetpad en een fietspad naast elkaar passen. De brug kunt u binnen een half uurtje te voet oversteken via het wandelpad aan de oostkant vanaf Milsons Point. Voor een onvergetelijke ervaring kunt u ook de boog van de brug beklimmen. Het beklimmen van deze brug kost €200,-. Vind u dit te duur? Dan is er nog een goedkopere optie, namelijk het beklimmen van de pylon voor slechts €10,-.

 

Opera House

Het Opera House ‘t visitekaartje en de grootste toeristische attractie van Sydney. Hierdoor is het Opera House het symbool van de stad. Deze bezienswaardigheid is tot werelderfgoed verklaard door UNESCO. Het gebouw heeft meer dan 1000 ruimtes en het programma zit altijd vol met verschillende voorstellingen. Als u niet naar een voorstelling wilt gaan, maar het gebouw van binnen wilt bekijken kunt u ook een rondleiding door  In het theater worden er rondleidingen gegeven. Dit is erg leuk en leerzaam als u het gebouw beter wilt leren kennen. Onder het theater is er een sfeervolle bar te vinden. vanuit deze bar heeft u een prachtig uitzicht op de Harbour Bridge.

Opera House in Sydney vanaf het water

Bicentennial Park

Bicentennial Park is een recreatiegebied in Rockdale. Dit park is verdeeld in drie delen, namelijk in Bicentennial Park North, Bicnetennial Park South en Bicentennial Park East. Het park bevat tweetal vijvers die met een loopbrug verbonden zijn. In het park zijn er verschillende sportvelden, speeltuinen, fietspaden,, toiletten en parkeergelegenheden te vinden. Ook zijn er diverse plekken in de park waar u kunt barbecueën.

Uitzicht over Bicentennial Park

 

Sydney Tower

De Sydney Tower is 305 meter hoog en is hiermee het hoogste gebouw van Australië. Deze toren ligt op de hoek van Market en Pitt street in het midden van het centrum en is vanaf bijna overal in Sydney zichtbaar.

Uitzicht op Sydney Tower

Bondi Beach

Bondi Beach is een van de populaire stranden van Sydney.  Langs dit strand ligt een prachtige boulevard. Hier vind u leuke surfwinkeltjes en restaurantjes. 

Uitzicht over Bondi Beach

 

Visum aanvragen Australië

 

Om een reis naar Australië te maken, heeft u het paspoort en het visum Australië nodig. Het visum Australië aanvragen kan op Evisumservice.nl. Wij gaan u uitleggen hoe u het visum Australië aan kunt vragen.  

 

 

Visum Australië aanvragen in 5 stappen:

 

1.Om de aanvraag voor het visum Australië in te dienen, moet u het online aanvraagformulier invullen.

2.De kosten (19,95) betalen d.m.v. IDeal, PayPal, Bancontact/Mistercash of creditcard.

3.Uw aanvraag wordt meteen in behandeling genomen.

4.Binnen enkele dagen ontvangt u het visum Australië in uw mail.

5.U print het visum uit en neemt het mee op reis.

 

Visum aanvragen Australië? Doe het nu! 

January 12, 2017
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy