Visum Kenia

Per persoon €69.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Kenia aanvragen. De kosten bedragen v.a € 69,95,- per visum welke kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Kenia visum dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Visum Kenia

Na verwerking en ontvangst mailen wij u uw visum direct toe.

Visum Kenia Aanvragen

Of u nu naar Kenia reist voor de vele wildparken, de parelwitte stranden, de kleurrijke Masai-bevolking of de boeiende Afrikaanse dierenwereld … het wordt een boeiend avontuur!Maar aan dat avontuur kunt u niet beginnen zonder een geldig visum natuurlijk. Daar hoeft u zich alvast geen zorgen meer over te maken. Evisum Service regelt het Kenia visum voor u! We vragen slechts een paar minuten van uw tijd om het online aanvraagformulier in te vullen.

 

Een online visumaanvraag voor Kenia, hoe werkt het?

Evisum Service biedt u een snelle en handige manier om uw visum Kenia aan te vragen. Niet meer in de rij aanschuiven op de luchthaven, geen tijdverlies meer. U kunt gewoon uw visum voorleggen om het land te betreden. We vragen slechts 5 minuten van uw tijd om het online formulier in te vullen.  Dit stelden we volledig in het Nederlands voor u op. Op de Keniaanse ambassade kan dit enkel in het Engels. In uw moedertaal maakt u natuurlijk minder snel fouten. Geen taalbarrière bij Evisum Service! Een visum voor Kenia aanvragen maken wij daarmee heel eenvoudig

 

Voor het aanvragen van een visum Kenia hebben we een kopie van uw internationaal paspoort nodig en een recente pasfoto. Die documenten kunt u eenvoudigweg uploaden via onze website. In een volgende stap zal u gevraagd worden om de kosten te betalen. Mocht u tijdens de aanvragen van uw Keniaanse visa de documenten nog niet gereed hebben, geen probleem. U kunt dit later naar ons mailen. Na ontvangst beginnen wij direct met de aanvraag van uw visum voor Kenia. Waar u bij de ambassade dient  te betalen middels een creditcard kan dit bij Evisumservice ook met Paypal, iDEAL of Mistercash/Bancontact. Elke methode is even veilig! Een e-visumaanvraag voor Kenia kost u 69,95 euro. Na ontvangst van uw aanvraag starten wij direct met de verwerking van uw bestelling. We zetten het dan ook direct door bij het Keniaanse consulaat. Zij verwerken de formulieren voor uw visum. In de meeste gevallen heeft u het visum al binnen 24 uur. Om op zeker te spelen, vragen we u wel om de aanvraag uiterlijk vier dagen voor vertrek bij ons in te dienen. Dit om eventuele vertraging bij het consulaat te voorkomen.

Nog even een overzicht:

Aanvraag e-visum Kenia in 5 stappen

1.     U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     U voegt een digitale kopie van uw paspoort en een pasfoto toe of mailt deze later.

3.     U betaalt 69,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

4.     We behandelen uw aanvraag direct en bezorgen de formulieren aan de Keniaanse ambassade.

5.     U drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Voorwaarden visum voor Kenia

Reist u naar Kenia en bent u ouder dan 16 jaar, dan is een visum verplicht. Er zijn meerdere soorten visa verkrijgbaar. Een doorreisvisum is een optie als u slechts 3 dagen in het land blijft. Dat kan handig zijn als u bijvoorbeeld naar een buurland reist via Kenia. Als u langer dan 3 dagen blijft, dan heeft u een single entry visum nodig. Daarmee mag u het land enkele keren in en uit. Beide mogelijkheden zijn van toepassing op een toeristenvisum of een zakenvisum. U kunt bij Evisum Service uw visum voor Kenia eenvoudig online aanvragen, indien het om een vakantie of een zakenreis gaat. Elk visum blijft 90 dagen geldig. Let wel, wilt u effectief werken in Kenia of bent u van plan om langer dan 90 dagen te blijven, dan moet u zelf naar de ambassade van Kenia gaan. Evisum Service kan dat niet voor u regelen.

 

Voordelen online aanvraag met Evisum Service

  • Uw aanvraagformulier is volledig in het Nederlands opgesteld. Dat maakt het invullen alvast een eenvoudiger.
  • U kiest de betaalmethode die u best past: PayPal, iDEAL, Mistercash/Bancontact of creditcard.
  • Het aanvraagformulier invullen, dat kost u slechts 5 minuten tijd.

 

Welke documenten heeft u nodig bij aanvraag van de visa?

Zowel voor een vakantie als een zakenreis moet u specifieke documenten voorleggen. Belangrijk om weten: gaat u als toerist, dan moet uw reis vóór de aanvraag al geboekt zijn. U moet immers kunnen bewijzen dat u er gewoon op vakantie gaat a.d.h.v. bijvoorbeeld een hotelboeking, een reisschema of een ticket voor de retourvlucht. Deze zaken zijn verplicht indien u een visum voor Kenia wilt aanvragen. Ook als u op zakentrip gaat naar Kenia, moet u de nodige bewijzen voorzien. Zo heeft u een uitnodigingsbrief nodig van het bedrijf dat u gaat bezoeken en een reisbewijs (vb. retourvlucht). Normaal gezien bevestigt de Keniaanse overheid de visumaanvraag dezelfde dag. Omdat we u willen verzekeren dat alles op tijd in orde is, vragen we u toch om uiterlijk 4 dagen voor vertrek uw online aanvraag in te dienen.

 

 

Klik hier en vraag uw visum voor Kenia aan

 

 

Ervaringen

  • z.s.m kreeg ik het visum binnen gemaild. Ik ben erg tevreden met het systeem!

    -Tugce

  • Kreeg het visum voor Kenia binnen 1 dag in mijn e-mail, bedankt!

    - Marco

Vraag nu online een visum voor Kenia aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Keniaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy