Aanvraagformulier

Op deze pagina kunt u een visum voor Kenia aanvragen. Vul alle gegevens naar waarheid in en neem paspoortgegevens volledig over van uw paspoort. Voor India is het noodzakelijk om voor elk persoon in uw reisgezelschap een visum aan te vragen. Een extra reiziger kunt u toevoegen door op de knop “Extra reiziger” te klikken. Uw adresgegevens hoeven slechts een keer ingevuld te worden‚ alle visa worden naar hetzelfde adres gestuurd.

Documenten uploaden

Voor de aanvraag van een visum is een vierkante kleurenpasfoto en een duidelijke kleurenscan van uw paspoort vereist. U kunt deze documenten nu direct uploaden of ze later naar ons mailen. Geef hieronder uw keuze aan.

Is uw reis naar Kenia een Transit (doorreis)?

Voor een visum is het noodzakelijk om te weten of u in Kenia blijft of op doorreis bent naar een ander land. Bent u op doorreis (transit) dan selecteert u “Ja”. Is uw eindbestemming in Kenia dan selecteer u “Nee”. Let op: zelfs bij een verblijf van enkele uren in Kenia dient u “Nee” te selecteren. Indien u NIET het vliegveld verlaat heeft u GEEN transit visum nodig.

Verblijfplaats Kenia

Het adres waar u verblijft in Kenia is verplicht voor het verwerken van de aanvraag. Als er meerdere locaties zijn gepland‚ voer dan het eerste adres in. LET OP: onderstaande gegevens hebben betrekking op uw adres in Kenia‚ vul dus alle gegevens in van uw Keniaanse contact.

Reisgegevens

Hieronder dient u uw reisgegevens in te vullen. Eerst dient u aan te geven hoe en waar u Kenia in komt en vervolgens de reden van uw reis. Het is verplicht een document te uploaden welke bewijst dat u een verblijfplaats heeft in Kenia. Denkt u aan een boekingsbevestiging van een reis‚ een ticket van uw retourvlucht of een een uitnodigingsbrief. Let op: voor zakelijke visa is of een uitnodigingsbrief of het registratiebewijs van het bezoekende bedrijf noodzakelijk. U hoeft slechts een document te uploaden. Let erop dat u alles naar waarheid invult. Heeft u gekozen voor het direct uploaden van uw paspoort en foto dan upload u hier een full-color scan van uw paspoort. Let op: een onjuiste scan van uw paspoort kan leiden tot een afwijzing van uw visum. Voor de foto geldt een kleurenfoto welke aan de internationale eisen voldoet van minimaal 250 x 250 px.

Reiziger 1

Hieronder vult u de gegevens van de eerste visumaanvrager in. Neem de informatie over zoals deze in het paspoort vermeld staat.

Eerdere reizen

Geef hieronder aan in welke landen u de afgelopen jaren bent geweest. Voor eerdere reizen naar Kenia vult u de gegevens van de laatste 5 jaar in. Voor andere landen volstaat de afgelopen 3 jaar.

Namen familie en partner

Voor het verstrekken van een visum is het verplicht om de volledige voor- en achternamen van uw beide ouders te vermelden. Vermeld ook de naam van uw partner. Indien u een naam niet weet vermeld dit dan door “Onbekend” in te vullen.

Paspoortgegevens

Vul hieronder de gegevens in zoals ze vermeld staan in uw paspoort. De “Uitgevende instantie” vind u in uw paspoort onder het kopje “Instantie/Authority”. Controleer deze gegevens extra goed.

Beroep/ beroepsdetails

Geef hier uw functietitel aan bij uw werkgever. Als u student bent vul dan “Student” in. Bent u werkzoekende‚ vul dan “Unemployed” in.

Veiligheidsvragen en reisverleden

Geef hieronder aan in hoeverre onderstaande vragen van toepassing zijn op uw situatie.

+

Reiziger toevoegen

Aanvraag controleren
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy