U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visa voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 39,95 - afhankelijk van het type reisdocument en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Op reis naar Hanoi

Hanoi is de hoofdstad van Vietnam. Het blijkt dat er in dit land al redelijk vaak van hoofdstad is geswitcht. In ieder geval is Hanoi echt één van de trekpleisters. Wij raden dan ook zeker niet af deze stad over te slaan. Overigens is het bijna onmogelijk om deze stad over te slaan, want wanneer men naar andere gebieden wilt, zoals Sapa of Halong bai, begint de reis in Hanoi.

Omvang Hanoi

Hanoi is thuis voor ongeveer 6.500.000 Vietnamezen. Dit is dus niet zomaar een stad. De naam Hanoi betekent binnen(noi) de rivier(Hà). Het zal dan ook niemand verbazen dat de stad gelegen is aan een rivier, namelijk de rode rivier. Bij de stad splitst de rivier zich uit en mede daardoor was de stad een ideale plek voor de handel.

Overzicht de skyline van Hanoi

 

The 36 Streets of Hanoi

The 36 streets of Hanoi is een wijk van de stad waar alles nog oud is, maar waar het leven bloeit zoals het in geen ander stadsdeel doet.

Het is een overbevolkte plek waar vraag en aanbod samenkomt. Door de toename van toerisme zijn er ook heel erg veel schoenenwinkels bijgekomen, waarbij je alle hippe merken langs ziet komen. Let op: goedkoop kan duurkoop zijn.

Maar ook voor de lokalen is er genoeg te kopen. Waar Nederlanders hun kip vers houden door het in de koelkast te bewaren, is het in Vietnam gebruikelijk om gewoon levende kippen aan te bieden. Het is een erg triest gezicht, maar het laat een verwende westerling realiseren dat niet iedereen toegang heeft tot een Albert Heijn. 

De wijk zit bomvol goedkope hostels wat het een interessante plek voor backpackers maakt.

De Trainrails Hanoi

 

Visum Vietnam

Tijdens uw reis door Vietnam mag een bezoekje aan de mooie hoofdstad zeker niet missen! U moet zeker niet wachten om op reis naar Hanoi te gaan. Om dit mooie land binnen te komen heeft u natuurlijk bepaalde reisdocumenten nodig, zoals het paspoort en het visum Vietnam.

 

Visum Vietnam aanvragen

Tegenwoordig hoeft u voor het visum Vietnam niet meer naar de ambassade te gaan. Op Evisumservice.nl kunt u het visum Vietnam 100% online en geheel in het Nederlands aanvragen. De aanvraag kan afgerekend worden d.m.v. IDeal. Na de verwerking van de aanvraag ontvangt u het visum Vietnam binnen enkele dagen in uw mail. Vraag nu het visum Vietnam aan!

 

Kosten Vietnam

De kosten voor het visum Vietnam zijn slecht 20,85 euro. Voor de betaling aan Evisum Service heeft u geen creditcard nodig. U kunt de kosten betalen d.m.v. IDeal, Paypal, Mistercash/Bancontact.  Dat komt natuurlijk goed van pas als u geen creditcard in bezit heeft.

December 20, 2016
« back

Vraag nu een online visa aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy