U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visa voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 39,95 - afhankelijk van het type reisdocument en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Een avontuurlijke backpack in Vietnam beleven met een E visum?

Wilt u gaan backpacken en u bent opzoek naar avontuur? Dan is Vietnam een perfecte bestemming voor deze keuze! Vietnam is een van de groeiende backpack landen dat steeds populairder onder backpackers wordt.

Tijdens het backpacken kunt u de littekens van de Vietnam oorlog terug zien en genieten van de heerlijke tropenlucht. Wel heeft u voor deze reis een geldig paspoort en een e visum nodig, want zonder deze reisdocumenten wordt u de toegang van het vliegtuig geweigerd. Heeft u geen visum? Maakt u zich  maar geen zorgen, want bij ons is het mogelijk om het e visum voor Vietnam online en geheel in het Nederlands aan te vragen. De kosten voor een visa zijn €20.95 p.p. Dus een koopje!  Na de verwerking van het visum ontvangt u het in uw mail.                           

 

Voorbereiding op backpack reis in Vietnam

Voordat u op een backpack reis kunt gaan moet u wel voorbereid zijn. Bij deze voorbereiding zou een ‘wat neem ik mee’ lijstje erg handig zijn. Buiten het mee nemen van spullen, is het ook zeer verstandig om u zelf te vaccineren voordat u op reis gaat. Er zijn verplichte en aangeraden vaccinaties voor Vietnam vastgesteld, waarover u informeert kunt worden door uw huisarts of de GGD. Naast het vaccineren raden wij u ook aan om u zelf te verzekeren, zodat u hoge kosten kunt voorkomen.

 

Wat heeft u nodig voor een backpack reis?

-       Een backpack

-       Documenten (tickets, pas van reisverzekering en zorgverzekering, medisch paspoort en reisdocumenten: paspoort en visa)

-       Flightbag

-       Regenhoes

-       Boeken en reisgidsen

-       Toilettas ( tandenborstel, pleisters en geneesmiddelen.)

-       Tent

-       DigiD

-       Deodorant

-       Handdoek

-       Zeep

-       Camera

-       Opladers

 

 

 

Backpack reis door Vietnam combineren met andere landen d.m.v visa

Wilt u een backpack reis in Vietnam combineren met andere landen? Dan is dat ook mogelijk! U kunt een backpack reis in Vietnam combineren met o.a. Laos en Cambodja. Ook is er een visumplicht voor deze twee landen. Het visum voor Laos kunt u aanvragen bij de ambassade of op de luchthavens : Vientiane, Pakse, Savannakhet en Luang Prabang. Het is mogelijk om het visum Vietnam & het visum Cambodja op Evisumservice.nl aan te vragen. Binnen 5 minuten kunt u het visum Cambodja online en geheel aanvragen. €59,59 p.p. een redelijke prijs vergeleken met andere e visums aanbieders, dus grijp uw kans! Deze twee prachtige plekken zijn het echt waard om bezocht te worden.

Cambodja is een gave stop tijdens uw backpack reis door Zuidoost-Azië. Cambodja staat erg bekend om zijn angstaanjagende geschiedenis. Naast het hebben van deze geschiedenis biedt Cambodja: rust, cultuur, sprookjesachtige watervallen en tempels, dus zeker het waard om dit land te ontdekken! Het is zeker mogelijk om binnen twee weken de hoogtepunten van Cambodja mee te maken.

Laos, het land dat verstopt zit middenin de jungle. Dit land heeft een buitengewone mooie natuur, sierlijke tempels en sympathieke inwoners. Pas sinds 1990 is het mogelijk om een backpack reis in Laos te houden. Sindsdien is Laos snel gegroeid als populaire backpack bestemming. 

Vaccinaties en inentingen

Het is zeer belangrijk om gevaccineerd te worden tegen infectieziekten die vaak voorkomen in Vietnam. Deze ziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook effect op uw leven hebben. Of u in aanmerking komt voor vaccinaties of inentingen, hangt het af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie in Vietnam.

October 24, 2016
« back

Vraag nu een online visa aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy