Visum China

Per persoon €249.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor China aanvragen. De kosten bedragen € 249,95 van het visum en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van zowel de verwerkingstermijn op het Chinese consulaat en de bezorgtijd sturen wij u het officiële visum binnen 10 werkdagen. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

E visum voor China

Wij controleren uw aanvraag zorgvuldig en sturen u de verzendinformatie direct toe. 

Visum China Online

U gaat op vakantie naar China en u wilt de Chinese muur, de verboden stad of het Terracottaleger bezoeken. Of u droomt van de prachtige cultuur en natuur of simpelweg een vakantie om te ontspannen. China biedt u al deze mogelijkheden! Voor uw vakantie naar China dient u wel een aantal dingen te regelen, u moet uw vervoer regelen, uw koffer inpakken en niet te vergeten een visum regelen. Voor dat laatste kunnen wij u van dienst zijn, bij Evisumservice.nl kunt u online heel eenvoudig in enkele minuten uw visum voor China aanvragen. Zo hoeft u niet uw paspoort te verzenden naar de Chinese ambassade of lange Engelse formulieren in te vullen. Vul de gegevens in, betaal met onze veilige betaalmethodes en ontvang uw visum per e-mail en per post. Heeft u vragen of wenst u advies te ontvangen over het voorbereiden van uw aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Visum aanvragen in Den Haag? Overbodig! Doe het snel en met het gemak van een e-visum bij ons.

 

Wat moet u weten over het aanvragen van een e-visum voor China

Vroeger moest u naar de Chinese Ambassade in Den Haag of het Chinese consulaat van Den Haag. Tegenwoordig is dat niet in alle gevallen meer nodig en kunt een e-visum China aanvragen via een website zoals Evisumserivce.nl. De kosten van dit visa  zullen u dan ook meevallen, en u kunt behoorlijk wat tijd besparen. Wij hanteren een lage prijs omdat ons toeristenvisum China inclusief consulaire kosten is. U betaalt dus echt wat wij voor het visum vragen, geen onverwachte kosten. Bij concurrenten kan een visum voor China een stuk duurder uitvallen. Een visum aanvragen voor China gaat bij ons geheel online en heel eenvoudig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw visum als u naar China op vakantie gaat.

 

Kortom een visum voor China online bij ons aanvragen heeft dus als voordelen:

1.       U hoeft niet naar de Chinese ambassade.

2.       Het aanvragen van het visum gaat volledig online en is erg gemakkelijk.

3.       De kosten van het China visa vallen mee, bij ons betaalt u meteen de consulaire kosten.

 

Visum aanvragen voor China in Nederland? Bij ons kan het!

 

Visum China online aanvragen

Wij kunnen uw visumaanvraag China volledig verwerken, u kunt dus uw Chinese visum aanvragen bij ons. Het kost u slechts enkele minuten omdat wij het visumaanvraag formulier voor China volledig in het Nederlands vertaald voor u hebben. Geef aan wat de datum is van uw vertrek, uw persoonsgegevens, het aantal visa voor China en wanneer u vertrekt en uw aanvraag is rond! 

 

In aanvulling op de adres en persoonsgegevens die u invult hebben wij nog wat ondersteunende documenten nodig. Gelukkig zijn dit maar 4 documenten, waarvaan de laatste twee meestal voor elke reiziger hetzelfde zijn. Deze mag u direct uploaden of later per e-mail toezenden. Wij kunnen u hier eventueel ook bij helpen. 

 

Benodigde documenten e-visum China

  1. Kopie van uw paspoort.
  2. Kopie van uw pasfoto (zonder bril).
  3. Kopie van uw hotelboekingen voor alle nachten die u China verblijft.
  4. Kopie van de bevestiging van uw vlucht reservering. 

 

U kunt bovenstaande documenten ook later naar ons op sturen, u kunt dus eerst de aanvraag doen en dan de vereisten reisdocumenten naar ons verzenden. Handig als u de benodigde documenten even niet bij de hand heeft. Daarnaast is het essentieel dat u met hetzelfde reisgezelschap dat u het land binnenkomt en ook weer verlaat. Als u dus met een groep op reis gaat dan dient ook met diezelfde groep ook terug te reizen.

 

Uw visumaanvraag China kunt u vervolgens bij ons betalen met één van onze veilige betaalmethodes. U heeft dus niet per se een creditcard nodig, maar u kunt ook betalen met PayPal, IDeal of Mistercash/Bancontact. Nadat wij de aanvraag en betaling van u in ontvangst hebben genomen gaan wij meteen met uw aanvraag aan de slag. Wij informeren u één werkdag of alles in orde is en sturen u de verzenddatum van het visum per e-mail toe. 

 

Visum China aanvragen met spoed? Wij nemen uw aanvraag meteen in behandeling! Wij zijn 7 dagen per week per e-mail en telefoon te bereiken. Krijgt u geen gehoor op de telefoon? Spreek onze voicemail in en u wordt binnen 60 minuten teruggebeld (ook in het weekend en in de avond).  

 

Vereisten visum China

Als u naar China gaat is een visum verplicht om het land binnen te komen. Gaat u dus als toerist of om te werken of te studeren naar China? Dan heeft u een visum nodig. Echter, als u enkel op doorreist bent in China en alleen een tussenstop maakt dan mag u een aantal dagen in China verblijven zonder een visum. Hoe lang dit is verschild per stad, u mag bijvoorbeeld tot maximaal 6 dagen in Shanghai zijn zonder visum. Als u langer in Shanghai verblijft dan heeft u visa Shanghai nodig. U kunt uw visum voor Shanghai ook bij ons aanvragen omdat dit hetzelfde visum is voor de rest van China. Dus ook als u naar Shanghai gaat hoeft u niet eerst naar Den Haag.

Er zitten wel een aantal vereisten aan het visum voor China. U moet namelijk een aantal documenten bijvoegen om de aanvraag af te ronden, dit zijn een kleurenkopie van uw paspoort, een kopie van uw hotelboeking en een kopie van uw vliegtickets. U moet ook in het bezit zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is. Daarnaast is uw visum China 30 dagen geldig en dient u het land te verlaten met hetzelfde reisgezelschap als dat u China binnenkomt. Ook kunt u alleen visa aanvragen bij ons voor twee of meer personen. De aanvraag voor deze personen kunt u wel in één keer doen!

 

Visum China aanvragen, hoe lang duurt het? Slechts enkele minuten! Het online visum voor China is een van de snelste e-visa procedures die er is. 

 

Chinese ambassade

Vroeger was het noodzakelijk dat u naar de Chinese ambassade in Den Haag ging om uw visum aan te vragen of per post uw paspoort opstuurde. Tegenwoordig is dat niet meer nodig en kunnen wij uw aanvraag doen bij de Chinese ambassade. Dit bespaart u veel tijd en geld, u hoeft bijvoorbeeld ook geen rekening te houden met de openingstijden van de Chinese ambassade in Nederland. Als u toch naar de Chinese ambassade Nederland wilt dan kunt u op de website van de Rijksoverheid kijken voor de contactgegevens. Het Chinees consulaat is elke werkdag van 09:00-12:00 geopend.

De contactgegevens van de Ambassade van het volksrepubliek China zijn:

·         Adres: Willem Lodewijklaan 10, 2517 JT ‘s-Gravenhage

·         Telefoon: (070) -306 50 91

·         Email: chinaemb_nl@mfa.gov.cn

 

Visum China aanvragen bij de Ambassade? Het kan ook eenvoudig online!

 

Kosten visum China

De kosten voor een e-visum China zijn €249,95 per persoon, dit is inclusief consulaire kosten en dergelijke. Voor dit bedrag bent u dus bij ons rond, en komt u niet, zoals bij veel andere aanbieders, voor onverwachte kosten te staan. Met dit visum kunt u 30 dagen verblijven in China. De aanvraag kan alleen gedaan worden voor twee personen of meer, het is niet mogelijk een aanvraag te doen voor maar één persoon of langer dan 30 dagen. Nadat we uw aanvraag binnen hebben gaan we meteen voor u aan de slag, u ontvangt uw visa China binnen 10 werkdagen met de post. Het is dus noodzakelijk dat u uw visum ruim van tevoren aanvraagt zodat wij genoeg tijd hebben uw aanvraag rond te maken en u niet in de problemen komt!

 

Kosten visum China aanvragen? Slechts €249,95 inclusief consulaire kosten!

 

 

Visa voor Hong Kong

Hong Kong is een speciale administratieve regio van China. Als u niet langer dan 90 dagen in Hong Kong verblijft heeft u geen visum Hongkong nodig, en u hoeft dus ook geen visum aan te vragen. U kunt dan niet werken of studeren in Hong Kong, als u dit wilt dan heeft u wel een visum nodig. Uw paspoort dient nog minimaal één maand geldig te zijn nadat u Hong Kong verlaat. Als u vanuit Hong Kong China binnen wilt heeft u wel een visum voor China nodig.

 

Heb ik een visum nodig voor Hong Kong? Niet als u korter dan 90 dagen er verblijft!

 

Klik hier en vraag uw visum voor China aan

 

 

Ervaringen

  • Twee dagen nadat ik de documenten had verzonden had ik de visa in de brievenbus.

    - Mats

  • Netjes en binnen 1 dag kreeg ik alles per aangetekende post op mijn werk bezorgd.

    - Frederik

Vraag nu een online visum aan voor China . Na ontvangst van alle documenten sturen wij u binnen 10 werkdagen alle officiële Chinese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy