« Terug

Pasfoto vanaf heden Noodzakelijk voor Het visum van China

Nieuwsbericht Evisumservice.nl

 

Vanaf nu is het noodzakelijk dat u een pasfoto inzendt tijdens het aanvragen van een Chinees visum. Het Ministerie van Publieke Veiligheid van China eist dit sinds vandaag. Daarom zullen voortaan al onze reizigers ook een pasfoto moeten uploaden tijdens hun aanvraag. Verder blijft de procedure gelukkig hetzelfde en zullen onze reizigers hier verder geen hinder van ondervinden. Het aanvraagproces is nog steeds supersnel, eenvoudig en volledig online.

 

Eisen voor de Pasfoto voor visum China

 

 

De pasfoto dient een recente kleurenpasfoto te zijn. U mag op de foto geen bril bril plaatsen en uw volledige gezicht moet te zien zijn. Het formaat van de foto is zoals die van een recent paspoort zoals hiernaast afgebeeld.

 

De eisen voor de pasfoto:

 

1.     Op de pasfoto dient uw gezicht volledig in beeld zijn.

2.     Uw gezicht dient ontbloot, zoals dat een paar jaar geleden in Nederland ook verplicht was, te zijn (zonder bril)

3.     De foto dient tegen een lichte achtergrond te worden genomen.

4.     De afmetingseisen zijn standaard formaat van 48mm x 33mm.

5.     Het moet een kleurenfoto zijn. 

6.     De foto kan direct geüpload worden tijdens de aanvraag in PDF of JEPG formaat of u mag het later per e-mail opsturen.

 

Als u het visum voor China bij ons gaat aanvragen via de website vragen wij u bij het onderdeel paspoortgegevens ook de foto te uploaden. Het kan zijn dat u die op dat moment niet bij de hand hebt. Dat maakt niks uit, u kunt dan gewoon verder met de aanvraag en de foto later toezenden. Het voordeel van alvast voortzetten van de aanvraag dat wij alvast aan de slag kunnen met het controleren van uw gegevens en u ons later de ontbrekende documenten per e-mail toezend. 

 

Welke gegevens zijn nog meer van belang?

 

Ons visum voor China is een groepsvisum. Dit betekend dat wij een ‘Hoofdaanvrager’ nodig hebben. Dit is de persoon aan wie het visum wordt geadresseerd. Op zijn visum staan dan alle namen van de medereizigers. Dit document ontvangt u van ons via de mail en u krijgt het visum per post gestuurd (FEDEX) naar het door u opgegeven adres. Veder vult u de paspoortgegevens in en laat u ons weten wanneer u vertrekt naar en terugkomt uit China. 

 

Voor dat wij de aanvraag volledig kunnen voltooien hebben we nog een paar documenten nodig van de reiziger:

 

1.     Kopie van paspoort (kleur)

2.     Kopie van de vliegtickets met namen.

3.     Overzicht van de verblijfplaatsen in China

4.     RECENT: Dus ook de pasfoto zoals hierboven beschreven.

 

 

Het e-visum voor China uitgelegd

 

Bij ons is het visum voor China een groepsvisum. Het voordeel van een groepsvisum is dat de overheid minder veel eisen stelt aan de procedure dan op een visum voor een individu. Het kost minder tijd en ze hebben minder documenten nodig. Tevens hebben wij geen fysieke documenten van u nodig. Alleen een aantal scans zullen wij van u vragen. Wil u niet meteen tijdens de aanvraag alle documenten toevoegen of heeft u daar geen tijd voor? Dan is er ook de keus deze pas later bij ons aan te leveren.

 

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

September 12, 2018
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy