Aanvraagformulier

Op deze pagina kunt u een visum voor China aanvragen. Vul alle gegevens naar waarheid in en neem paspoortgegevens volledig over van uw paspoort. U dient voor alle personen uit uw gezelschap een visum aan te vragen. Geef na de contactgegevens aan voor hoeveel personen u een visum nodig heeft. Uw adresgegevens hoeven slechts een keer ingevuld te worden‚ alle visa worden naar hetzelfde adres gestuurd.

Contactgegevens

Vul hieronder uw contactgegevens in. Alle visa die u aanvraagt worden standaard naar dit e-mailadres verstuurd.

Aankomst en vertrek China
Aantal visa

Geef hieronder aan voor hoeveel personen u een visum nodig heeft.

Aanvullende documenten uploaden

Voor de aanvraag is een het noodzakelijk een aantal documenten te uploaden. U kunt er voor kiezen dit nu te doen of deze later aan ons toe te zenden. Geef hieronder uw keuze aan. Voor de visumaanvraag hebben wij een bewijs van uw heen – terug vlucht nodig. Deze vluchtgegevens dienen betrekking te hebben op alle reizigers. Ook hebben wij een bewijs van uw verblijf nodig‚ bijvoorbeeld een hotelreservering. Dit bewijs dient voor uw complete verblijf in China te zijn. Indien u in meerdere hotels slaapt dient u van alle hotels de reservering te uploaden. Ten slotte hebben wij een duidelijke paspoort formaat pasfoto in kleur en kopie van het paspoort van elke reiziger met daarop de informatiepagina nodig.

LET OP!! Vanwege uw reisvoorkeuren kunnen wij geen visa regelen. Dit kan alleen online bij meer dan 2 personen en reizen korter dan 30 dagen.
Reiziger 1

Hieronder vult u de gegevens van deze reizger in. Neem alles exact over zoals het op het paspoort vermeld staat.

Paspoortgegevens

Neem hieronder de informatie over zoals ze in het paspoort van deze reiziger staan.

Afronden visum aanvraag
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy