U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 39,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 
« Terug

Nieuws

  • 21
    Dec

    Top 10 steden van Amerika

    De Verenigde Staten herbergen tientallen steden die het bezoeken waard zijn. Steden als New York, Washington en Los Angeles zijn allen wereldsteden van formaat. Lees hier welke 10 steden u gezien moet hebben.
  • 12
    Dec

    Hoogtepunten van Los Angeles

    Ontdek dé populairste hoogtepunten van Los Angeles tijdens uw reis. Hollywood is het meest bekende deel van Los Angeles. Los Angels wordt ook wel de stad van de sterren genoemd. In deze stad is de kans groot dat u bijvoorbeeld tegen een bekende filmster aan loopt. Hollywood is een aparte stadsdeel in Los Angeles. Bezienswaardigheden in dit deel van de stad zijn de Walk of Fame en de ‘Hollywood’-letters. Een goede plek om de ‘Hollywood’-letters te spotten is vanaf Mul Holland Drive. Vanaf deze plek heeft u ook een geweldig uitzicht op de stad zelf.
« Terug

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Reiziger toevoegen Meer informatie
Privacy & Cookies Policy