« Terug

Visum Nepal

Nepal is een prachtig land om te bezoeken, de overweldigende natuur, de boeiende geschiedenis en natuurlijk de prachtige stranden. Het is in ieder geval een goed vakantieland en u zult u hier nooit vervelen. Het liefst bent u natuurlijk zo min mogelijk bezig met de praktische zaken regelen, wel moet u een visum regelen voor uw reis naar Nepal. In dit artikel leg ik u uit hoe u het visum aanvraagt, wat de voorwaarden hiervoor zijn en de voordelen van het online aanvragen van het visum!

 

 

Hoe gaat een visumaanvraag voor Nepal

 

Het is noodzakelijk om een visum aan te vragen voor het mooie Nepal. Een visumaanvraag kan via het consulaat van Nepal maar wat tegenwoordig ook mogelijk is, is het visum online aanvragen. 

 

U kunt via onze website erg makkelijk een visum aanvragen, hiervoor moet u een aanvraagformulier invullen. Dit is ook meteen het enige wat u hoeft te doen. Betalen doet u via een van onze veilige betaalmethodes: iDeal, Paypal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard. 

 

Nadat wij de juiste gegevens van u en de betaling hebben ontvangen, maken wij direct uw visum in orde. In de meeste gevallen sturen wij het document binnen 24 uur naar u toe. 

 

Stappen visum aanvragen:

 

1.    Het aanvraagformulier invullen.

2.    Betaal via een van onze betaalmethodes.

3.    Stuur een recente pasfoto en uw paspoort aangetekend naar ons op. 

4.    Wij doen de aanvraag bij het consulaat en dan krijgt u het visum in uw paspoort gestempeld.

5.    We sturen het visum binnen 24 uur op.

 

 

Voorwaarden visumaanvraag Nepal

 

Als u een visa Nepal wilt aanvragen dan zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Uw paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn zodra u Nepal verlaat, de gegevens moeten juist zijn ingevuld, u moet een recente pasfoto meesturen en u moet een lege pagina in uw paspoort hebben. 

 

 

Voordelen online visumaanvraag voor Nepal

 

Bij ons wordt u volledig in het Nederlands geholpen, bij het Consulaat gaat alles in het Engels. U kunt bij ons betalen met Paypal, iDeal, credit card of Mistercash/Bancontant en tot slot bespaart u veel tijd, het meeste regelen wij voor u!

 

 

 

Heeft u uw visum geregeld en wilt u meer weten over het land waar u op vakantie gaat? Bekijk dan ook dit artikel over de bezienswaardigheden van Nepal! Nu beginnen natuurlijk de leuke voorbereidingen. 

 

April 16, 2019
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy