EGYPTE

€34.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Egypte aanvragen. De kosten bedragen v.a € 34,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Meestal sturen wij de visa binnen 5 werkdagen. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

E visum voor Egypt

Na verwerking mailen wij u de visum autorisatiebrief direct toe.

Reis je binnenkort naar Egypte? Bij ons kun je alvast het officiële en verplichte visum voor Egypte aanvragen. De kosten bedragen slechts € 34,95 welke kunnen worden voldaan middels iDeal, Paypal, Creditkaart of het Belgische Bancontact. 

 

Het invullen van ons Nederlandstalige aanvraagformulier kost slechts 2 minuten van je tijd.  Nadat de kosten a € 34,95,- per visum zijn voldaan starten wij direct met je aanvraag. Evisumservice.nl controleert de gehele aanvraag handmatig voordat hij wordt ingediend bij de Egyptische immigratiedienst.

 

Het E Visum Voor Egypte

Het visum wat wij leveren is een elektronisch visum voor Egypte, ook wel bekend onder de naam e visum Egypte. Het is een officieel document afgegeven door de Egyptische immigratiedienst. Het gehele aanvraagproces is online en wij hebben geenhardcopy versie van je paspoort nodig, een kleurenscan of foto met je smartphone volstaat.

 

Wij leveren zowel single als multiple entry visa voor toeristische en zakelijke reizen naar het land. De kosten voor het visum Egypte bedragen slechts € 34,95,- per visum. Dit is inclusief controle en verwerking van de gegevens en inclusief consulaire kosten. Er komen geen enkele verborgen kosten bij.

 

Geldigheid en voorwaarden van het visum Egypte

Het e visum voor Egypte is standaard 3 maanden geldig, hiermee kun je één enkele entree in het land maken. Het is dus een single entry visa. Wij leveren ook het multiple entry, een visum waarmee je meerdere keren het land in kan reizen. Het kan voor toeristische en zakelijke doeleinden worden gebruikt. 

 

Voorwaarden E Visum Egypte

Vraag je het visa Egypte aan bij Evisumservice dan gelden de volgende voorwaarden:

 1. Paspoort moet minimaal 6 maanden geldig zijn na aankomst in Egypte.
 2. Een kleurenprint van het e visum moet je meebrengen naar Egypte.
 3. Bewijs van retourticket dien je mee te nemen. 
 4. Ga je voor zaken? Neem dan de hardcopy versie van de uitnodigingsbrief mee.
 5. Ga je op bezoek bij familie of vrienden? Ook dan moet je een uitgeprinte versie van de uitnodiging bij je hebben.
 6. Bij alle typen van reizen dien je de volledige reisbescheiden mee te brengen (hotelreserveringen dan wel reisschema)

 

Let op dat de gegevens die je invult op het aanvraagformulier ook geheel overeenkomen met je paspoort. Als hier fouten in zitten wordt het visum afgekeurd. Je bent ook verplicht om te reizen met het reisdocument dat je in de aanvraag gebruikt.

 

Visum Egypte Online Aanvragen

 

Bij ons kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een visum voor Egypte aanvragen. Onze telefonische klantenservice staat al die dagen voor je klaar en visa worden, zelfs op feestdagen, verwerkt. Wij hebben geen hard copy versie van het paspoort nodig.  

Ervaringen

 • Reeds na twee dagen ontving ik de visum autorisatiebrief in mijn mailbox. Ruim op tijd voor mijn vakantie.

  - Karin

 • Eenvoudig te betalen met iDeal. Een aanrader voor een ieder die net als ik geen creditcard heeft. 

  - Pieter

Vraag nu een online visum aan voor Egypte . Na verwerking mailen wij u binnen 5 dagen alle officiële visa documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy