« Terug

Wintersport in Canada!

Wilt u een spectaculaire en onvergetelijke wintersport beleven? Wat dacht u van snowboarden in Canada? Het land van de overweldigende natuur veroorzaakt door bergen als de Rocky Mountains en prachtige watervallen. Wintersporten in Canada is iets wat u ooit in uw leven zeker moet doen! De wintersportmogelijkheden zoals skiën, snowboarden, langlaufen of een tocht met sledehonden behoren allemaal tot de mogelijkheden. De skigebieden in Canada zijn groot en ontzettend sneeuwzeker! Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het een waanzinnige ervaring is om te skiën in de Rocky Mountains! Wel zijn er bepaalde reisdocumenten nodig om Canada in te komen zoals het Canada visum en paspoort wat nog minimaal 6 maanden geldig is.

 

Skigebieden in Canada toegankelijk met een visum voor Canada

Heeft u eenmaal een Canada visum dan kunt u in alle skigebieden van Canada genieten van een wintersport. Er zijn talrijke skigebieden in Canada. Vooral in de provincies Alberta, Britisch Columbia, Quebec en Ontario zijn de mogelijkheden uitgebreid. Het meest bekende en grootste skigebied van Canada is Whistler. Dit gebied ligt in de provincie British Columbia en heeft twee skigebieden: Whistler Mountain en Whistler Backcomb.  Vanuit Vancouver is Whistler gemakkelijk binnen 2 uur met de auto te bereiken.

Het skigebied Whistler Blackcomb staat bekent om zijn lange skiseizoen wat kan lopen tot eind juni! Op de Blackcomb gletsjer is skiën zelfs het hele jaar mogelijk. De regio is tijdens het hele seizoen sneeuwzeker met perfecte sneeuw. Dus een perfecte bestemming om in elke seizoen te kunnen genieten van de sneeuw!

 

Benodigde Reisdocumenten

✓     Nederlands paspoort

✓     Visum Canada / ETA Visum

 

Gaat u op reis naar Canada? Dan moet u voor vertrek de nodige documenten in orde brengen. In ieder geval moet u natuurlijk uw paspoort meenemen en tonen bij de douane. Maar vergeet ook uw visum Canada niet! Voor dit land heeft u een visum Canada nodig. Het Canada Visum wordt ook wel het ETA genoemd. Het is mogelijk om het visum Canada binnen 5 min. zonder formulieren in te vullen online en geheel in het Nederlands aan te vragen. Vraag het visum voor Canada aan op Evisumservice.nl!

 

November 21, 2016
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy