« Terug

Gratis toegang tot alle nationale parken van Canada in 2017!

In 2017 bestaat Canada 150 jaar! Daarom mag iedereen in 2017 gratis de prachtige National Parks van dit land bezoeken.  De Parks Canada Discovery Pass, die normaal gesproken zo’n  € 100 kost, is dan gratis. Dat maakt door Canada reizen extra aantrekkelijk! Wij hebben voor u dé mooiste nationale parken op een rij gezet die u zeker niet mag missen tijdens uw reis in Canada.

 

Banff National Park

Het Banff National Park ligt in het zuidwesten van Alberta. Dit park is wereldberoemd om zijn prachtige natuur. Het Banff National Park is opgericht in 1885 en is het eerste en oudste Nationale Park van Canada. Het park is ruim 6641 km2 groot en is een onderdeel van de Rocky Mountains. In het Banff Nationale Park liggen verschillende gletsjers, bergen is omgeven door valleien, bergen, gletsjers, bossen en rivieren. Dit park trekt jaarlijks bijna 8 miljoen bezoekers.

 

 

 

Jasper National Park

Het Jasper National Park is een minder bekende park, maar wel een grotere park dan het Banff National Park. In dit park vind u rivieren, kalkstenen ravijnen, prachtige meren, ijzige gletsjers, heetwaterbronnen en bergtoppen. In het Jasper National Park is het mogelijk om te raften, paardrijden, fietsen, wandelingen te maken langs de beeldschone meren en wilde dieren te spotten waaronder: elanden, beren, berggeiten, wolven, wapiti en vele andere dieren.

Het bekendste meer van het Jasper National Park is het Maligne Lake. Dit meer is één van de mooiste meren van het Jasper National Park. Het Maligne Lake is een helderblauw meer dat omgeven is door diepgroene sparren en bergen. Wat ook erg bijzonder is dat in het midden van het meer het Spirit Island ligt. Dit eiland kunt u bezoeken met een boottour.

 

 

 

Bruce Peninsula National Park

Het Bruce Peninsula National Park is één van de nieuwste nationale parken van Canada. Dit park is gevestigd op een prachtig schiereiland. Het Bruce Peninsula National Park staat vooral bekend om de kliffen, grotten en eeuwenoude cederbomen. Dit park is omringd door water en meren. Hierdoor is het ook een perfecte locatie om te varen, kajakken of te zwemmen.

 

 

Cros Morne National Park

Het Cros Morne National Park is niet zo populair als het Jasper en Banff park, maar dit park is zeker wel één van de mooiste Nationale Parken in Canada. Het Cros Morne National Park is gelegen op het eiland Newfoundland en omgeven door watervallen, fjorden en stranden.  Dit park is zeker een bezoekje waard!

 

 

Pacific Rim National Park

Het Pacific Rim National Park is gelegen aan de Canadese westkust en staat bekend om de schitterende locatie. De meeste mensen bezoeken dit park om de walvissen te spotten of een eindeloze wandeling te maken tussen de bossen, bergen en fjorden. Dit park is zeker een geschikte plek om te kunnen genieten van het landschap en de heerlijke rust.

 

Canada visum

Wij raden u zeker aan om in 2017 een reis naar Canada te boeken. Waarom? Naast de feit dat Canada is gekozen tot de beste reisbestemming van 2017, is ook de toegang tot alle nationale parken van Canada 1 jaar lang helemaal gratis! Via Evisumservice kunt u ook direct het visum voor Canada aanvragen.

December 08, 2016
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy