« Terug

ETA in de pocket? Maak een rondreis in Canada!

Bent u van plan om binnenkort een rondreis in Canada te maken en heeft u al een ETA? Dan zit u goed! Voor een onbezorgde reis moet u een aantal stappen doorlopen.

Om naar Canada te gaan heeft u een geldig paspoort en een visum nodig. Zowel bij een lang als kort verblijf is een geldig ETA verplicht. Een visum voor Canada wordt ook wel een ETA genoemd. Zonder een ETA reistoestemming wordt u de toegang tot het vliegtuig geweigerd. Op onze website kunt u binnen 5 minuten een Canada visum aanvragen.

Tijdens het boeken van uw rondreis wordt er ook naar uw paspoort  gevraagd, daardoor is het erg verstandig om eerst te controleren of uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is. Na alle regelingen van het paspoort en visa kunt u beginnen met het boeken van uw rondreis in Canada!

 

Rondreizen in Canada met een visa

Bent u een natuurliefhebber? Dan is ‘The Yukon’ een perfecte bestemming dat in het noordwestelijke deel van Canada ligt en een oppervlakte van 482.443 km² heeft. The Yukon grenst in het noorden aan het Beaufort zee, in het westen aan Alaska, in het zuiden aan British Columbia en in het oosten aan de Northwest Territories. The Yukon is een uitgebreid natuurgebied dat vol zit met kariboes, grizzly en wolven en is dichtbij Alaska gelegen. Het landschap is gevormd door bergketens, wilde rivieren en gletsjers. Ook zijn er oerbossen, valleien en toendra’s te vinden, dat wordt foto’s maken!

Vanaf Schiphol kunt u met uw Canada visum vliegen naar het Edmonton I.A. U moet wel rekening houden met een tussenstop. Het gebied is vanaf het Edmonton International Airport eenvoudig met de auto te bereiken. 

 

Cultuurliefhebbers op reis met een visum Canada

Bent u geen natuurliefhebber maar een cultuurliefhebber? Dan is een rondreis in Toronto geschikt voor u! Vanuit Schiphol kunt u eenvoudig vliegen naar de culturele stad Toronto. Ook voor Toronto heeft u een geldig visum en een paspoort nodig.

Toronto is de grootste culturele stad van Canada welke verschillende activiteiten biedt. De stad is geschikt om te shoppen, voor sport, het bezoeken van museums en het nachtleven. Toronto staat bekend om zijn culturele museums zoals het Royal Ontario Museum. Dat is een museum dat internationaal in hoog aanzien staat. Het Royal Ontario Museum is het grootste museum van Canada dat gericht is op historie en wereldculturen. Naast het hebben van verschillende culturele museums heeft Toronto ook theater- en kunstscenes te bieden en beschikt meer dan 50 ballet- en dansverenigingen, dus u zou zich geen één dag vervelen in Toronto!

September 19, 2016
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy