« Terug

Een bezoek aan Toronto

Toronto is de grootste stad van Canada en is een populaire bestemming onder toeristen die Canada bezoeken. Een bezoekje aan dé populairste bezienswaardigheden van deze stad zal zeker een onvergetelijke ervaring opleveren.

 

CN Tower

De CN Tower is de bekendste symbool van Toronto. Deze toren is 553,33 meter hoog. Daarmee behoort de CN Tower tot de hoogste gebouwen van de wereld. Elk jaar brengen twee miljoen mensen een bezoek aan dit wereldwonder.  Naast het feit dat de toren wellicht de meest bekende toeristenattractie van Toronto is, doet het ook dienst als zendmast.  Op 350 meter hoogte vindt u een restaurant, een café en verschillende uitkijkruimtes. Vanuit deze toren heeft u een prachtig uitzicht over Toronto en het Ontariomeer.

Uitzicht over de Skyline Van Toronto

 

 

Royal Ontario Museum

Royal Ontario Museum bevindt zich in Downtown Toronto. Dit museum is een indrukwekkende en prachtig vormgegeven museum. Het museum is gebouwd in 1912 en is inmiddels een van de bekendste museums van de wereld. Een bezoekje aan dit museum in Canada is zeker aan te raden.

Het Royal Ontario Museum in de avond

 

 

Toronto Zoo

De Toronto Zoo is de grootste dierentuin van Canada. Elk jaar trekt deze dierentuin zo’n 1.3 miljoen bezoekers. Vanaf de binnenstad is het ongeveer 30 minuten rijden naar de dierentuin. U kunt gerust met de auto gaan, want er is een groot parkeerterrein aanwezig.

In dit dierenpark zijn meer dan 450 diersoorten te vinden. De Toronto Zoo is een geschikte plek om een lange wandeling te maken en naar de dieren te kijken. Begin uw bezoek bij het grootste gebied van het park, namelijk de African Savannah. Dit gebied omvat ook het African Rainforest Pavillion. Hier kunt u het grootste overdekte gorillahabitat aantreffen. Na een bezoekje aan dit gebied, moet u zeker de 4 hectare grote Tundra Trek met pooldieren verkennen. Hier kunt u onder andere wolven, rendieren en ijsberen spotten.  

Deze dierentuin is van mei t/m september een uur langer open dan in november en december.

 

St. Lawrence Market

De St. Lawrence Market is gebouwd in 1803 en is al ruim 200 jaar oud. Het bestaat uit drie gebouwen: St. Lawrence Hall, North Market en South Market. De St. Lawrence Market is een grote markt met vele dranken en etenswaren. Naast drank en eten worden er ook kleding, sieraden, souvenirs en antiek verkocht. De markt is dagelijks open en is zeker een bezoekje waard.

De buitenkant van Lawrence Market

 

 

Visum Canada nodig

Om deze reis waar te maken heeft u bepaalde reisdocumenten nodig, zoals het paspoort en het visum Canada. Het visum Canada hoeft u tegenwoordig niet meer bij de ambassade aan te vragen. Sinds afgelopen jaar is het zelfs verplicht om u vooraf te registreren indien u naar Canada reist. Bij E Visum Service kunt u het eTA voor Canada online aanvragen voor slechts € 19,95,- per visum. Hierbij mailen wij u in de meeste gevallen de reistoestemming binnen 24 uur toe.

January 05, 2017
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy