« Terug

De topattracties van Vancouver

Vancouver is een populaire bestemming onder toeristen. Tijdens een bezoekje aan deze geweldige stad moet u zeker kennis maken met dé topattracties van Vancouver!

 

1.Gastown

Gastown is de oudste historische wijk van Vancouver. Gastown is een populaire bezienswaardigheid onder de toeristen. Hier vind u een leuke miz aan oude en nieuwe gebouwen. Deze gebouwen zijn in verschillende stijlen gebouwd. Binnen het gebouw zijn er twee belangrijke bezienswaardigheden te vinden, namelijk de stoomklok en het standbeeld van John ‘Gassy Jack’. Deze man is de oprichter van Gastown.

Gastown in de avond

 

 

2.Chinatown

De wijken waar Chinezen wonen en ondernemen wordt de Chinatown genoemd. De Chinese wijk van Canada is dé op twee na grootste van Noord-Amerika. De Chinatowns in San Francisco en New York zijn groter. in de Chinatown  zijn er veel Chinese winkels, restaurants en andere bedrijven te vinden. Deze wijk is een populaire toeristische attractie in Vancouver.

Ingang ChinaTown vancouver

 

 

3.Stanley Park

Stanley Park is geopend in 1888 en is officieel het eerste park van Vancouver. Aan het einde van de negentiende eeuw krijgt het de status van stadspark. Jaarlijks komen er 8 miljoen bezoekers om het park te bekijken. Dit park ligt ten noordwesten van Downtown Vancouver. In het park zijn er sportvelden, meren, zwembaden, stranden, standbeelden, totempalen en plekjes om te picknicken. Ook het bekende Vancouver Aquarium bevindt zich hier.

 

De Schitterende Natuur van Stanley Park

 

4.Capilano Suspension Bridge

De Capilano Suspension Bridge is een 136 meter lange houten brug over de Capilano Rivier. Deze brug wordt gezien als de mooiste attractie van Vancouver. Naast deze brug ligt het Capilano River Regional Park.

 

Uizicht over de Capilano Suspension Bridge

 

5.Vancouver Aquarium

Vancouver Aquarium bevind zich in het Stanley Park. Dit Aquarium is geopend in 1956 en is het eerste aquarium van Canada. Hier kunt u onder andere witter dolfijnen, orka’s, walrussen, haaien en zeehonden bewonderen. Dagelijks zijn er verschillende shows te zien. 

 

 

 

Visum Canada/eTA Canada

eTA staat voor Electronic Travel Authorization en is het verplichte toeristenvisum voor reizigers die naar Canada gaan. Sinds maart 2016 is het verplicht om een eTA voor Canada aan te vragen. Op de site van het Canadese consulaat kan een visum worden aangevraagd welke dient te worden betaald met een creditcard. Op E Visum Service kan met iDeal, MisterCash of PayPal worden betaald. Wel zo prettig.

January 11, 2017
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy