SURINAME

Per persoon €59.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een toeristenkaart voor Suriname aanvragen. De kosten bedragen € 59,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Surinaamse consulaat heeft u de toeristenkaart binnen 5 werkdagen.

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Toeristenkaart Suriname

Na verwerking mailen wij u de autorisatiebrief direct toe.

Toeristenkaart Suriname

U gaat naar Suriname, ontzettend leuk! Er zijn verschillende prachtige natuurparken voor u om te bezoeken of neem een kijkje in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname. Paramaribo ligt aan een rivier en ongeveer 10 kilometer van de zee, een erg mooie stad van Suriname. Ook heeft Paramaribo een regionaal vliegveld voor binnenlandse vluchten. Waarschijnlijk komt u aan op het internationale vliegveld bij Zanderij, dit ligt 40 kilometer ten zuiden van Paramaribo. Dit vliegveld, het Johan Adolf Pengel International is goed te bereiken en u kunt vervolgens bijvoorbeeld een taxi nemen om Paramaribo te bereiken. Voordat u aan uw reis kunt beginnen heeft u natuurlijk wel een aantal dingen te doen, een vlucht boeken, een hotel of accommodatie uitzoeken, uw koffer pakken en een toeristenkaart voor Suriname regelen. U heeft namelijk niet per se een visum voor Suriname nodig maar wel een toeristenkaart want er is nog steeds visumplicht in Suriname.  De toegang tot Suriname is enkel versoepeld met de invoering van de toeristenkaart Suriname. Een toeristenkaart is simpelweg een eenvoudig visum voor Suriname. U hoeft geen pasfoto en visumformulier in te dienen. Als u in het bezit ben van een nationaal Nederlands paspoort dan komt u in aanmerking voor een toeristenkaart. En bij Evisumservice.nl kunt u de toeristenkaart Suriname online aanvragen! Lees hieronder meer over de toeristenkaart.

 

Toeristenkaart Suriname online aanvragen? Bij ons kan het

 

Belangrijk om te weten over de toeristenkaart voor Suriname

Het is niet meer noodzakelijk voor om naar de Surinaamse ambassade of het consulaat Suriname te gaan voor een toeristenkaart. Het is wel mogelijk om bij de Surinaamse ambassade in Amsterdam uw toeristenkaart of visum voor Suriname te regelen, echter dient u dan wel rekening te houden met de openingstijden. Voor meer informatie over het Surinaamse consulaat in Amsterdam kunt u op de website kijken van het Surinaams consulaat . Tegenwoordig kunt u veel makkelijker uw toeristenkaart voor Suriname online aanvragen, dit kost u slechts enkele minuten en scheelt u een flinke zorg. De kosten vallen bij ons ook mee omdat wij u echt rekenen wat wij u vragen, dit is dus inclusief consulaire kosten en dergelijke. Op deze manier betaalt u bij ons echt wat wij vragen en komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

 

De voordelen van de aanvraag van de toeristenkaart bij ons doen:

·         Het kan volledig online en het is dus snel en gemakkelijk.

·         U hoeft niet naar het Surinaams consulaat en dat scheelt u veel tijd.

·         De kosten die u ziet zijn ook daadwerkelijk de kosten die u betaalt, kom niet voor vervelende verassingen te staan.

·         U betaald met één van de veilige betaalmethodes. (PayPal, IDEAL, creditcard of Mistercash/bancontact.

Kortom, koop vandaag nog uw toeristenkaart Suriname.

 

Toeristenkaart Suriname aanvragen

Een toeristenkaart voor Suriname aanvragen kan snel en eenvoudig. Wij kunnen uw aanvraag geheel bij het Surinaamse consulaat doen en u kunt uw aanvraag dus geheel online bij ons doen. Wij regelen alle consulaire zaken met Suriname. Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands en daardoor kost het u slechts enkele minuten. Er zijn een aantal vereisten voor het aanvragen van een toeristenkaart Suriname. De vereisten zijn:

1.       U bent in bezit van een geldig Nederlands paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is na aankomst in Suriname.

2.       U kunt uw tickets naar Suriname tonen.

Dat zijn de belangrijkste vereisten voor uw aanvraag. U kunt een kopie van uw vliegtickets ook later naar ons sturen, op deze manier kunt u uw aanvraag vast afronden en nemen wij die in behandeling zodra wij alles van u ontvangen hebben.

 

Kosten toeristenkaart Suriname

De kosten voor een toeristenkaart Suriname zijn €59,95, dit is inclusief alle overige kosten. Bij ons komt u dan niet voor vervelende onverwachte kosten te staan, zoals dat soms bij onze concurrent wel het geval is. Met de toeristenkaart kunt u in eerste instantie 30 dagen verblijven in Suriname. Vervolgens kunt u naar de vreemdelingendienst om uw verblijf te verlengen mocht dit gewenst zijn. Uw verblijf kan dan maximaal verlengd worden tot 90 dagen, dus 60 dagen daar op volgend. U kunt wel slechts 1 keer Suriname betreden met dezelfde toeristenkaart. Uw toeristenkaart verloopt als het ware op het moment dat u Suriname betreedt. Ook kunt u slechts 1 toeristenkaart per persoon of paspoort aanschaffen, dus niet meerdere voor eventuele extra reizen. Daarnaast is een toeristenkaart, zoals de naam het eigenlijk al zegt, bedoelt voor toeristische doeleinden. U mag dus niet werken of studeren met een toeristenkaart. Als wij uw aanvraag binnen krijgen dan gaan wij hier meteen aan de slag. Als uw aanvraag compleet is dan ontvangt u waarschijnlijk binnen 3 werkdagen uw toeristenkaart.

 

Wat kost een toeristenkaart voor Suriname? Slechts €59,95 bij ons!

 

Toeristenkaart aanvragen voor een gezelschap

Het is bij ons mogelijk om meteen een aanvraag toe doen voor meerdere personen. De toeristenkaarten worden dan verzonden naar één emailadres naar uw keuze. Op deze manier kunt u veel tijd en gedoe besparen. Vraag simpelweg in 1 keer alle toeristenkaarten aan voor uw gezelschap.

 

Klik hier en vraag uw toeristenkaart voor Suriname aan

 

Ervaringen

  • Reeds na twee dagen ontving ik de visum autorisatiebrief in mijn mailbox. Ruim op tijd voor mijn vakantie.

    - Karin

  • Eenvoudig te betalen met iDeal. Een aanrader voor een ieder die net als ik geen creditcard heeft. 

    - Pieter

Vraag nu een online een toeristenkaart voor Suriname aan. Na verwerking mailen wij u binnen 5 werkdagen de officiele Surinaamse toeristenkaart toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.