« Terug

Waar kunt u het beste uitgaan in Istanbul?

Het uitgaan in Istanbul is fantastisch en divers. Deze stad heeft verschillende uitgaansmogelijkheden te bieden.  De gezellige en goedkope kroegen zijn in de buurt van het Taksim plein te vinden. Dit is een heel bekend plein in Istanbul waar het altijd druk is. Wilt u wat meer Chique? Dan moet u aan de overkant van de Gouden Hoorn, langs de oevers van de Bosporus, zijn. Hier zijn vele trendy discotheken, nachtclubs en bars te vinden waar u uw avond kunt beginnen. Van elk type gelegenheid zijn er natuurlijk veel te vinden. Op basis van populariteit hebben wij een aantal discotheken en nachtclubs geselecteerd.

 

Suada

 

Suada is een schitterende nachtclub die gevestigd is op een eiland in de Bosporus. Deze nachtclub heeft een grote dansvloer, restaurant en een zwembad waar u overdag kunt zwemmen. Om deze club te bereiken wordt er met 4 boten op en neer gevaren. Het is zeker de moeite waard om hier een nacht naartoe te gaan. Bij Suada kunt u na een dag op het eiland s’avonds blijven hangen, heerlijk en uitgebreid eten en goed stappen! Onder de lokale bevolking is het eiland nog steeds bekend als het Galatasaray Eiland. Wilt u heerlijk ontspannen? Dan moet u zeker een dagje naar deze fantastische club gaan.

 

Club360

 

Club360 is een designrestaurant, een kunstgalerie en later op de avond een nachtclub. Deze club is te vinden op de bovenverdieping van het Misir Apartment. Club360 herkent u aan de naam boven de deur en vooral aan de postende kleerkasten. Vanuit deze locatie heeft u een uitzicht van 360 graden. Ook is dit één van de hipste plekken van Istanbul.

 

 

 

Anjelique

 

Anjelique is gelegen aan de oevers van Bosporus en is een sfeervolle nachtclub. Dit is de plek waar de inwoners van Istanbul elkaar opzoeken. De club bevat drie verdiepingen, restaurants en bars.  De club ligt op de bovenste etage. Anjelique is het adres voor een onvergetelijke avond.

Visum Turkije

 

Reis naar Istanbul om een onvergetelijke avond in één van deze clubs te beleven. Regel snel uw paspoort en Turks visum om deze reis waar te maken. Het Turkije visum kunt u online en geheel in het Nederlands aanvragen op Evisumservice.nl.  Na de verwerking van uw aanvraag ontvangt u het Turkije visum binnen enkele dagen in uw mail. 

February 23, 2017
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy