« Terug

Met een Turkije visum op zonvakantie

Wilt u heerlijk genieten in het zonnetje? Dan is Turkije de beste keuze voor een zonvakantie.  Voor het bezoeken van Turkije dient u wel een visum in bezit te hebben. Geen paniek! U kunt online geheel in het Nederlands op de pagina ‘Visum Turkije’ een visa aanvragen. Na uw aanvraag sturen wij u het Turkije visum binnen 24 uur toe.        Weet u nog niet waar u uw zonvakantie wilt gaan houden? Geen probleem! Wij hebben speciaal voor u de top 3 vakantieplekken van Turkije op een rijtje gezet. Hier kunt u goedkoop een fijne zonvakantie verwachten.

 

 

1.    Reizen met een visa naar Antalya                                                                                                                                                                    

 

De meest bekende vakantieplek van Turkije… namelijk Antalya! Antalya is dé toeristen Hoofdstad van Turkije. Voordat u naar naar deze plek kan gaan reizen heeft u, naast een visum voor Turkije, een paspoort nodig wat nog minimaal 150 dagen geldig is. De stad is omgeven door het Taurus gebergte en is gevestigd aan zee. In de zomer kan het eenvoudig warmer dan 40 graden worden, dus een heerlijke plek om je zonvakantie te houden. Ook zijn er veel activiteiten in Antalya te doen zoals het bezoeken van de meest populaire stranden die de stad rijk is: Het Konyaalti en het Lara zandstrand. Het Lara zandstrand is 11 km lang, maar wordt minder bezocht dan het Konyaalti strand. In de buurt van deze stranden zijn vooral 5 sterren hotels te vinden zoals het hotel Porto Bello Hotel Resort & Spa. Ook zijn de watervallen van Antalya erg populair zoals de ‘Kursunlu waterfalls’.

 

 

2.    Met een Turkije visum op reis naar Bodrum

Waar ook veel toeristen te vinden zijn is Bodrum. Voor dat u uw vakantie naar Bodrum gaat boeken, moet u wel in bezit zijn van een Turkse e-visa. Bodrum ligt in het westen van Turkije aan de Egeïsche zee en het ligt tegenover het Griekse eiland Kos. Bodrum is de stad van landschappen, geschiedenis en cultuur. Het is een schitterende stad voor toeristen met mooie resorts, hotels en pensions. De maanden juli en augustus zijn de heetste maanden waarin de temperatuur vaak uitkomt tussen de 30 en 40 graden. In Bodrum zijn verschillende bezienswaardigheden, die erg interessant voor de toeristen kan zijn. Het museum voor onderwaterarcheologie is een van de populairste plekken dat door de toeristen bezocht wordt. Dit museum is gevestigd in het kasteel van de stag. Ook zijn er veel verschillende moskeeën, hamams en sauna’s dat voor toeristen interessant kan zijn. 

 

 

 

3.    Geniet van uw vakantie in Side

Met een visum voor Turkije kunt u ook naar Side, een plek waar veel Nederlanders te vinden zijn. Side is een van de toeristische bestemmingen van de zuidkust en is gevestigd in de regio Antalya. Voordat u uw reis gaat boeken moet u wel uw paspoort controleren en tegelijkertijd een visa aanvragen.  Dit gebied is een bekende toeristische regio en is gemakkelijk te bereiken, doordat het luchthaven in side gelegen is. 

In de regio zijn veel activiteiten te doen, waardoor u zich niet gaat vervelen. Zoals het bezoeken van een antieke theater, tempels Apollo en Athene, Side museum, strand en de Manavgat waterval.

 

 

 

 

Voordat u op vakantie gaat naar Turkije is het verstandig om het reisadvies te controleren, dit kan via: reisadvies-turkije

September 21, 2016
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy