« Terug

Canada Benoemt tot Beste Reisbestemming in 2017

Canada is jarig en dat zal groots gevierd worden. Dankzij een goede infrastructuur voor toeristen en een zwakke dollar, heeft Lonely Planet het land tot beste reisbestemming van 2017 benoemd. Het is dus tijd voor ijshockey en poutine.

Volgens Alex Howard, Canada Destination editor van Lonely Planet, is het land altijd al populair geweest. Maar nu zijn er verschillende factoren waardoor het land in 2017 op de nummer een positie staat. De belangrijkste reden? In 2017 viert het land zijn grootste verjaardagsfeest in de recente historie. Canada bestaat dan namelijk 150 jaar en de inwoners zullen er zeker een feestje van maken. Dankzij de zwakke Canadese dollar kunnen internationale reizigers meer doen met hun geld.

 

Top 3 bestemming van Canada in 2017

Er zijn verschillende steden waar u het 150-jarig bestaan van Canada kunt vieren. Wij benoemen de top 3 voor u.

1.Ottawa: het grootste feest: Het is niet verrassend dat er in de hoofdstad een groot feest op de planning staat. De stad heeft het gehele jaar door evenementen op de planning staan. Op 1 juli staat het grootste feest gepland, inclusief flyovers van de Canadese luchtmacht genaamd de snowbirds. Ook is er een groot straatfeest en worden er gratis concerten gehouden. Het gerucht gaat zelfs dat Koningin Elizabeth aanwezig zal zijn. 

2.Charlottetown: Dit is de geboorteplaats van de Confederatie. Deze stad viert Canada Day altijd op een grootse manier. Voor Canada Day zullen ze er nog een schepje bovenop doen. Een tien uur durend concert van Prince Edward Island’s grootste muzikale talenten is iets wat u absoluut niet wil missen. De haven van Charlottetown zal ook gastheer zijn van ongeveer 40 grote traditionele schepen, waar iedereen aanboort mag gaan.

3.Nationale parken: Voor relatieve rust en het blauwe water van Lake Louise? Of wilt u naar de ’s nachts naar de sterren staren? Dan kunt u de 150ste verjaardag van Canada in een van de vele nationale parken vieren. Veel parken vragen in 2017 geen entreegeld. Met 47 parken en 168 historische plaatsen, is er genoeg keus.

In 2017 is Canada dé plek om te bezoeken. Of u nu in steden als Toronto of Vancouver wilt feesten of onder de sterren in slaap wil vallen. Het Noord-Amerikaanse land heeft genoeg plekken om dit te doen. 

 

Visum aanvragen Canada

Om het land te bezoeken heeft u wel een paspoort en een visum Canada nodig. Het  visum voor Canada wordt ook wel het ETA genoemd. Het is bij Evisumservice.nl mogelijk om het Canada  visum online en binnen 5 min. aan te vragen.  Vraag nu het visum Canada aan!

 

 

 

 

November 25, 2016
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy